maandag 28 december 2009

Eindelijk....

.....is het er van gekomen....! Ik heb nu dus ook een Blog naast mijn Weblog! Op mijn Weblog schrijf ik over allerhande zaken en eigenaardigheden, op dit Blog wil ik mij alleen maar bezighouden met het Quilten, dit in de ruimste zin van het woord ! Het zal nog even duren voor mijn eerste werkjes hierop verschijnen, omdat ik moet wachten tot ze zijn aangekomen bij de personen waarvoor ik ze heb gemaakt. Maar ik bedenk me dat ik natuurlijk wel een klein beetje van het gemaakte mag laten zien.
Deze is voor Hideko in Japan en gaat morgen de deur uit.


En deze is voor Helga in Duitsland en gaat rond de 15e de deur uit.

11 opmerkingen:

giardino zei

Hallo Janny,
Gefeliciteerd met je nieuwe Blog en dat er maar veel mooie creaties op zullen verschijnen!
Groetjes, Karin

Gina E. zei

Hi Janny
Lovely to see you on your blog finally! Thank you for your Christmas greetings on my blog, and my best wishes to you for a great New Year.
Gina
xxxooo

Diny zei

Gefeliciteerd met je mieuwe BLOG, ben geen quilter maar was toch nieuwsgierig! Voor jou hobby ook erg handig lijkt mij. succes, groet Diny

Joke zei

Janny,je nieuwe Blog ziet er mooi uit;succes!
Gr Joke

Yvonne aka sommeke zei

Succes met je nieuwe blog Janny!

hannie zei

Succes met je blog Janny.Ik heb me maar meteen aangemeld als volger!

Janny zei

Dank jullie allen wel voor de reacties. Ik beloof mijn best te zullen doen, om hier iets moois neer te zetten. Wens jullie allen een gezond en creatief Nieuwjaar toe !

Suus zei

Van harte Gefeliciteerd met je Blog en een heel fijn, gezond, creatief en ispirerend nieuwjaar toegewenst.Ben heel benieuwd wat je ons allemaal laat zien, ik meld me dan ook aan als volger van je Blog.

Emmy zei

hee wat leuk gefeliciteerd met je blogje en heel veel plezier ermee ,ik ga je in iedergeval volgen
een heel goed 2010

tiny zei

Hallo Janny,
Gefeliciteerd met je blog , heb je web-log ook even....bekeken en die ziet er ook heel mooi uit en je schrijft leuke dingen die auto vind ik tof!!! niet dat die van jullie niet goed wil starten .Leuk dat je mijn blog ook volgt en nu heb ik mij bij jou ook als volger aangemeld.
Mijn hundertwasser is mijn eerste [niet traditionele] quilt volgens mijn juf is hij eigenlijk ook nog te netjes.
Groeten Tiny

solange bonnet zei

I am glad to see you on this blog. So long