vrijdag 29 januari 2010

Dit wordt heftig.....!

Van mijn schoondochter kreeg ik deze (dikke) katoenen Ikea-stoffen om er een boxkleed van te maken. De kleuren zijn heftig. Ofschoon ik daar meestal  zelf ook wel  mee overweg kan, valt dit echt niet mee om er iet fatsoenlijks van te maken. Ze wil graag een logcabinpatroon en dat maakt de verwerking van de stoffen er niet gemakkelijker op.

Dit zijn de eerste twee blokken en ik moet zeggen dat het mij wel meevalt. Alleen het middenblok zal ik er steeds anders uit laten zien, bovendien pas ik de strepen qua kleur een beetje bij dat middenblok aan. Ook moet ik zorgen dat  er steeds één kleur is die naast dat blok terugkomt. Ik vind het wel iets hebben van een klederdrachtpatroontje. Griezelig vind ik het wel hoor, maar schoondochter en zoon hebben reeds één blok gezien en goedgekeurd. Ze laten zich verrassen, zeiden ze.

2 opmerkingen:

tiny zei

Het wordt toch heel mooi.
Nog even over je volgers als ik zoals nu een reactie plaats zie ik wel alles. Je archief je volgers je profiel alles. Kun je via aanpassen en dan een nieuwe layout kiezen en kijken wat er dan gebeurd. Gewoon proberen vind het wel raar .
Succes als ik denk hé dat kan het zijn geef ik wel een gil.
Tiny

Suus zei

Hoi Janny, best wel leuke stoffen, en een log cabin lijkt me erg leuk met deze stoffen.
Heb je je weblog naam veranderd? Als ik je aanklik bij mijn archief dan kom ik niet op je log. Hij zegt dan dat de pagina niet bestaat. Ik weet ook niet wat je eraan kan doen. Ik ben nu op je log gekomen via je webfoto? dacht ik.