dinsdag 9 maart 2010

Het één en ander om te laten zien....!

Van Hideko uit Japan ontving ik gisteren deze mooie AA, waar ik haar zeer dankbaar voor ben.Op de achterkant staat (wellicht) een prachtig gedicht, die ik niet lezen kan en daarom heeft Hideko er een vertaling bij gedaan. Dat gaat als volgt:
Tsuki ya aranu
(Is it the same moon?)


Haru ya mukashi no haru naranu
(Is it the same spring as the last year ?)

Wagami hitotsu wa moto no mi ni shite
(Why I can feel myself as the same?)


"Originally it's a love song. He sang it when he visited the place alone where he saw the moon with his lover (parted later) last spring. But there might be possible for more interpretations". Aldus Hideko.

Deze kaart heb ik al eens eerder laten zien, maar niet in deze kleuren. Het vorige was in blauw-geel, de kaart die ik maakte voor mijn zus. Het is de Crazy-Stitch-Bom van februari. Zo zie je dat je steeds weer verschillende varianten kunt maken met het zelfde patroon.
Met Lorna, United Kingdom, ben ik een one-on-one- swap aangegaan en deze is voor haar. Gisteren ontving ik bericht dat de hare al op de post was gegaan. De mijne gaat vandaag de deur uit. Jammer dat de kleuren niet altijd goed overkomen op de pc.

5 opmerkingen:

hannie zei

Mooi de AA die je kreeg uit Japan!en ook een mooi gedichtje, voor zover ik het goed lees? Maar jou eigen kaarten zijn prachtig. Het is zeker heel anders met andere stofjes en kleuren! En ik vind de kleuren heel mooi en warm overkomen !

Suus zei

Wat een mooie kaart uit Japan, is toch heel bijzonder zo`n kaart met zo`n mooie tekst. Jou kaarten vind ik ook weer erg mooi. Ik vind het fotograveren ook nogal eens lastig. Ik doe het ook weleens zonder flits, en het scheelt ook wel eens wat voor ondergrond je er onder hebt liggen.

tiny zei

Wat een geweldige kaart uit Japan en leuk dat ze het in Japans het gedicht er achterop geschreven heeft. Je andere kaarten zien er ook mooi uit. Ik heb ook al een kaart verstuurd die ik gekregen had met de crazy bom. Groet Tiny

Ati. zei

Allemaal prachtig Janny!

parels in het paradijs zei

Wat leuk Janny dat je mijn volger bent geworden. Dank je wel. Ik heb natuurlijk ook op jouw blog gekeken en vindt dat je mooie dingen maakt. Ik ben wat dat betreft niet zo handig en heb grote bewondering voor mensen die zich op deze manier kunnen uiten.
Ik ga vaak naar je kijken. Dag, Lilian