zaterdag 25 september 2010

Nieuwe huisgenoten

Vier maanden geleden verliet onze kat Pedro het huis, om nooit meer terug te keren....! Vijf jaar oud en een pracht van een kater......! Daar hebben we nog steeds veel verdriet van.

Vanmiddag hebben we deze twee lieverds opgehaald, want we kunnen eigenlijk niet zonder...! Het zijn broertjes en 4 maanden oud. Ze hebben Main Coon-bloed in hun aderen. Moeder is een Main Coon en vader een ordinaire straatkat, zoals de vorige eigenaar vertelde. Na twee uur zaten ze al prinsheerlijk op de bank en hadden ze ook al gegeten en de kattenbak bezocht. Dat gaat snel....., dat hadden we niet verwacht. Het is genieten met die twee. Maar mocht onze Pedro terug willen komen, hij is van harte welkom en deze twee zullen hem vast enthousiast begroeten, evenals wij....!
 

2 opmerkingen:

hannie zei

Ik kan me voorstellen dat je nog steeds verdriet hebt om het verdwijnen van Pedro. Is ook een pracht kater!
Maar deze twee nieuwelingen mogen er ook zijn! Nu maar even afwachten,of ze de boel niet afbreken samen?

tiny zei

Janny wat een lieverds, en wat knap dat ze al hebben gegeten en de kattebak hebben bezocht. Geeft wel aan dat ze zich thuisvoelen. Het is altijd vervelend als een kat zomaar verdwijnt.Nou geniet van die 2 en als ze ondeugden uithalen , laat het ons weten, want met jonge katten weet je het maar nooit. Hoe heten ze trouwens? Fijne zondag Tiny