maandag 25 oktober 2010

Mijn eerste Kerstkaarten dit jaar....

Je denkt natuurlijk dat ik niks gedaan heb, in al die tijd dat ik niks van me laat horen..... en eerlijk gezegd  is dat ook wel een beetje zo...! Mijn energie ligt op een laag pitje momenteel, om van creativiteit maar niet te spreken.
 Toch heb ik niet helemaal stil gezeten, want mijn eerste Kerstkaarten heb ik al weer klaar, zoals je ziet. Zijn jullie ook al zo ver ? Maar op dit moment is de creativiteit al weer een beetje zoek. Misschien moet ik de pc eens op slot doen en de sleutel in deposito geven....?


4 opmerkingen:

Hannie zei

Creativiteit op een laag pitje? Dat zou je echt niet zeggen als je deze kerstkaarten ziet! Zover ben ik nog lang niet! Heb nog niet ineens een idee hoe ik ze ga maken! Je bent al goed bezig geweest,gezien deze mooie kaarten.

Emmy zei

ja ik ken dat ben op dit moment ook een beetje sloom maar je kaarten zijn erg mooi en zdie kleine dingen is soms ook heel leuk om te doen

Ati. zei

In ieder geval mooie kaarten Janny. Mijn crea is ook niet alles op dit moment maar het komt vanzelf weer terug. Brood en koekjes bakken is soms ook leuk ;)

Liesbeth Wessels zei

Ziet er anders heel gezellig uit.
Waarom de p.c. op slot doen, ik krijg veel ideeen door te googlen.
Nee ik ben nog niet met kerstkaarten bezig maar de spullen staan al wel pakklaar, eerst nog wat anders. groet liesbeth