maandag 1 november 2010

Energie.....????

Dit journaalquiltje maakte ik een aantal jaren geleden en ik gaf het de titel: "Yin-Yang onder de huid" mee. Ook heeft het eens gehangen op de miniquilttentoonstelling van het Quiltersgilde, wat destijds in Spakenburg gehouden werd. Nu gebruik ik het vaak als mijn profielfoto, als ik mijn eigen "bekkie" niet wil laten zien. Waarom laat ik jullie hem nu weer zien ? Om de volgende reden: ik wil zo graag weer wat energie, vanmorgen is er gordelroos bij mij geconstateerd door de huisarts. Ik schijn een lichte vorm te hebben, met vlekken en blaasjes op mijn schouder, nek en hals. Dit alles gaat gepaard met heftige pijnen en ook een stekende hoofdpijn/oorpijn, wat ik eigenlijk nog wel het ergste vind op dit moment. Ik heb natuurlijk medicatie meegekregen van de huisarts, maar kreeg wel de mededeling dat het hele gebeuren wel een aantal weken kan gaan duren.....pfffffffff. Waarschijnlijk is dit de verklaring dat ik de laatste tijd bijna geen energie heb en het moeilijk kan opbrengen om achter de Pfaff te gaan zitten !

8 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Wat vervelend !! Gordelroos is heel vervelend. En pijnlijk. Als je nog de puffff kan hebben om achter de pfafff te zitten zou dat helpen om je gedachten te verzetten. Anders er aan toe geven en maar gewoon moe zijn. Sterkte groet liesbeth

Ati. zei

Wat akelig voor je Janny. Gordelroos duurt ook nog zo lang! Ik wist niet dat er nu medicijnen voor zijn, hopenlijk gaan de klachten dan wat vlugger over. Sterkte ermee en lekker rustig aan!

Radka zei

Oh, it sounds nasty! You probably need a complete rest. My best wishes:)

hannie zei

Heel vervelend Janny! Gordelroos wordt vaak onderschat,maar is soms heel pijnlijk. Gelukkig heb je een "lichte" vorm, al is dat ook erg genoeg. Hopelijk ben je er weer snel van af,en keert je energie terug ? Beterschap!

Yvonne aka sommeke zei

Ai, dat is helemaal geen leuk nieuws!
Snelle beterschap hoor!

Moni zei

Hey Janny,
I wish for you very quickly get well.
Best wishes - Moni

Emmy zei

dat is naar hoor kan best langdurig zijn heel veel sterkte en vooral rustig aandoen
liefs Emmy

kasthurirajam zei

I wish you to get well soon.Take rest