dinsdag 16 november 2010

Ik ben er weer........

......nou ja, nog niet voor de honderd procent hoor, maar zo af en toe heb ik weer zin om iets te doen. Je moet weten dat ik in 1992 geopereerd ben aan een melanoom in mijn linker bovenarm, niet één keer maar twee keer en daar aan heb ik altijd zenuwpijn aan overgehouden, waarschijnlijk door de chemospoeling. Ik kreeg in de gaten dat na het nuttigen van een paar glazen rode wijn, de pijn aanzienlijk minder werd. Dat heb ik nu ook weer toegepast.....Vandaag had ik ook weer aanzienlijk pijn in mijn hals en nekwervels (door de gordelroos ontstaan) en medicijnen heb ik nu wel genoeg gehad. Tegen half vijf heb ik mijn eerste glas wijn gepakt, wat me helemaal niet smaakte, maar de pijn werd wel direct aanzienlijk minder. Voor het eten heb ik dus twee glazen wijn gedronken en na het eten heb ik deze kaart afgemaakt. Ik denk er zelfs aan om vanavond naar mijn quiltbee te gaan...Hoe vind je dat ?
Deze kaart is gemaakt op Fast-2-Fuse met gebruik van stof, organza en verkreukeld aluminium folie, dat ik heb bewerkt met paintsticks. Daarna heb ik gekeken wel motief er naar voren kwam en dat (een bloem) doorgequilt.

7 opmerkingen:

tiny zei

Zenuwpijn is inderdaad heel vervelend, en als dat wijntje helpt is dat nog altijd beter als al die chemische troep van de medicijnen. Je hebt weer een schitterende kaart gemaakt, waar je het allemaal mee doet ,is voor mij een beetje ada cadabra, want van een heleboel materialen die je gebruikt heb ik nog nooit gehoord.
Groetjes Tiny

vilterietje zei

ooooohhhhh,wat een lekker medicijntje!!!!;)
lieve groet en neem er nog lekker eentje, want zenuwpijn is vreselijk!!!! lieve groet en tot....riet:)

Hannie zei

Fijn,dat je af en toe weer wat kunt doen!
Het valt niet mee voor ons quilters om te accepteren dat het even wat minder gaat!
Maar je hebt een mooie kart gemaakt ,leuke techniek!

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat je weer van de partij bent en weer een leuke kaart gemaakt hebt. Hopenlijk wordt de pijn minder! groet liesbeth

Suus zei

Oeps zenuwpijn is erg naar, ik kan er gelukkig niet over mee praten. Wat goed dat je ontdekt hebt dat een wijntje de pijn verminderd. En nog gezond ook. Mooie kaart Janny. leuk met alufolie.

Ati. zei

Waar een glaasje wijn al niet goed voor is :)
leuke kaart en ik ben blij dat je je weer wat beter voelt!

Emmy zei

proost ik weet er alles van gebruik dit medicijn ook wel eens
liefs Emmy

ps niet te veel hoor LOL