maandag 13 december 2010

Enige van mijn Fabric-paper kaarten

Soms moet je meerdere stukken maken, om er achter te komen hoe je iets neer moet leggen, om er leuke kaarten uit te kunnen snijden. Ik dacht dat het me dit keer goed gelukt is. Een makkelijke methode om in één keer heel veel kaarten te kunnen maken. Ik heb er ongeveer 50 tot 60 nodig....! De plaatjes zijn dit keer wel van stof. De rest is inpakpapier en de bovenste lagen zijn van servetten.


 Je houdt altijd wel stukken over waar je niet zoveel mee kan. Weggooien kan altijd nog. Ik heb er enkel een kerstroos op genaaid.


Kantjes en bandjes kun je ook altijd gebruiken. De rozen zijn ook van stof.

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Hoi Jannie, ik heb die bloemenmeisjes ook, maar jij hebt ze op een slimme manier verwerkt. Ziet er mooi uit met papier en servetten. groet liesbeth

hannie zei

Wat een goed idee,om op de papiercollages nog een stofafbeelding te zetten! Ze zien er heel mooi uit! Stuur je iedereen zo'n mooie zelfgemaakte kaart? Ik verstuur elk jaar ong. 120 kaarten, maar niet iedereen krijgt er zo een.De meeste mensen gooien ze weg na de kerstdagen. Zelf reclycle ik er een aantal.De andere gaan naar het bejaardenhuis, daar kunnen ze ze ook weer gebruiken. Jou manier ga ik de volgende Kerst toch ook eens proberen!

Suus zei

Die zijn allemaal erg mooi. Leuke tafereeltjes.

tiny zei

Jannie in een woord toppie. Kom een keer bij je kijken hoe je dit doet. Ja ja nodigt zich zelf uit (lol).Groetjes Tiny