zaterdag 25 september 2010

Nieuwe huisgenoten

Vier maanden geleden verliet onze kat Pedro het huis, om nooit meer terug te keren....! Vijf jaar oud en een pracht van een kater......! Daar hebben we nog steeds veel verdriet van.









Vanmiddag hebben we deze twee lieverds opgehaald, want we kunnen eigenlijk niet zonder...! Het zijn broertjes en 4 maanden oud. Ze hebben Main Coon-bloed in hun aderen. Moeder is een Main Coon en vader een ordinaire straatkat, zoals de vorige eigenaar vertelde. Na twee uur zaten ze al prinsheerlijk op de bank en hadden ze ook al gegeten en de kattenbak bezocht. Dat gaat snel....., dat hadden we niet verwacht. Het is genieten met die twee. Maar mocht onze Pedro terug willen komen, hij is van harte welkom en deze twee zullen hem vast enthousiast begroeten, evenals wij....!
 

zondag 19 september 2010

Vlinder en masker

Tijdens mijn vakantie in Denemarken heeft mijn vriendin, deze vlinder voor mij op de post gedaan voor Marja V. Ik noemde hem "Wolmot". Niet gevilt, maar op een eenzelfde manier gemaakt als mijn kaarten.












Van Evi kreeg ik dit mooie masker toegestuurd. Ze had er een beetje moeite mee om te maken schreef ze, maar ik vind hem heel goed gelukt. Het hoeven ook niet allemaal dezelfde soort te zijn toch ?