vrijdag 29 oktober 2010

Gele pagina/ Mixed media

Eindelijk mag ik deze pagina voor Ati in Noorwegen laten zien. De post deed er 15 dagen over om hem op het juiste adres te krijgen....Lag het aan mij...? Ik weet het niet, ik dacht dat ik toch het juiste adres vermeld had......!? Ati meldde me wel dat ze het adres weer opnieuw geschreven hadden.....Is mijn handschrift zo beroerd....? Ik dacht het niet !
Het thema van Ati is "Yellow", iets waaraan ik graag op mijn eigen wijze aan voldeed.

maandag 25 oktober 2010

Mijn eerste Kerstkaarten dit jaar....

Je denkt natuurlijk dat ik niks gedaan heb, in al die tijd dat ik niks van me laat horen..... en eerlijk gezegd  is dat ook wel een beetje zo...! Mijn energie ligt op een laag pitje momenteel, om van creativiteit maar niet te spreken.
 Toch heb ik niet helemaal stil gezeten, want mijn eerste Kerstkaarten heb ik al weer klaar, zoals je ziet. Zijn jullie ook al zo ver ? Maar op dit moment is de creativiteit al weer een beetje zoek. Misschien moet ik de pc eens op slot doen en de sleutel in deposito geven....?


dinsdag 19 oktober 2010

Masker van Hanna

Gisteren vond ik dit mooie masker van Hanna in de brievenbus. Een prachtig rode kleur in beige en heel mooi doorgequilt.

donderdag 14 oktober 2010

Nieuwe (oude) technieken uitgeprobeerd

De meesten van jullie zullen dit ooit wel geprobeerd hebben, maar ik dus nog niet. Wegknippen....tja de juiste benaming weet ik er niet eens voor...! Mijn schoonzus vertelde over de telefoon dat ze een workshop bij Wil Fritsma had gedaan en heb eruit begrepen dat het dan wel dit moest zijn. Een aantal lapjes over elkaar leggen, op de bovenste een patroontje tekenen en vervolgens doorstikken, dan hier en daar wat stof wegknippen, ook uit de onderste lagen.....! Is het niet wat Wil haar cursisten leert, dan is het mijn beredenering van de uitleg van mijn schoonzus geweest...! Ik vind dat ik er wel een leuke kaart aan over heb gehouden.

maandag 11 oktober 2010

Een nieuw beeld in de tuin...?

Ja en nee.....! Geen nieuw standbeeld, wel een nieuw beeld dat de katjes in de tuin zitten. Sikko heeft de bloemensokkel gevonden en benut. Je weet niet hoe snel ik binnen was voor mijn camera. Een schattig plaatje he...?