zondag 2 januari 2011

Eigenlijk....

.......hoor ik niet achter de pc te zitten maar op een verjaardag van mijn zwager......! Onze auto had weer eens kuren vanmiddag. De accu was leeg ! Grrrrrrrrrrr. Ik heb daarom mijn setje bloemenkaarten maar afgemaakt, een mens moet toch wat doen.....! Een goed begin voor 2011 !!
Eentje hiervan gaat morgen naar Robin in Australië. Zij is de 14e jarig, maar door de enorme overstromingen in dat land, moet ze maar afwachten wanneer ze hem krijgt. Zelf zit ze gelukkig niet in dat gebied, maar alle openbare werkzaamheden schijnen er onder te lijden te hebben. Vorig jaar die enorme branden en nu al dat water......waarom kwam dat zo laat..? Daar hadden ze heel wat branden mee kunnen blussen.......(ik weet dat dit een kromme gedachte van mij is, maar toch....)

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Tijd weer goed besteed dus. Beter dan gaan grrrrrrrrrrr-en. gelukkig nieuwjaar nog !!groeten van liesbeth

Hannie zei

Van de nood een deugd maken Janny. Dat heb je mooi gedaan met deze prachtige kaarten!
Maar toch jammer dat je niet naar die verjaardag kon. In ieder gaval ben je het jaar heel creatief begonnen!

tiny zei

Erg is dat grrr... maar je hebt je tijd goed besteed en de kaarten zijn weer prachtig. Ja de natuur is onvoorspelbaar, maar vind het voor die mensen wel erg.

Groeten Tiny

Foto FietsMargreet zei

Je maakt prachtige kaarten en andere kunstwerkjes. Ik denk dat ik hiervoor niet het geduld heb, hoewel ik altijd veel gehaakt, gebreid en genaaid heb. Ik zag een geinige foto van een vogelhuis in een breiwerkje (hoe verzint men het!), die je had gekregen.
Maar voor alle hobbies moet je tijd hebben en mijn fietsen, fotograferen, weblog en gewone bezigheden slokken al bijna al je tijd op. Je hebt een leuke gezellige weblog, dus kom zeker nog eens kijken.
Groetjes