dinsdag 25 januari 2011

Fabricpaper


 Vanmorgen heb ik twee dames het maken van Fabricpaper laten zien. Alma, mijn vriendin, had het al eens eerder zelf proberen te doen, maar daar was iets fout gegaan, daarom wilde ze graag toekijken. Tiny had mijn kaarten al eens ontdekt op de blog en het leek haar ook wel wat om zo iets een keer mee te maken. Ze had er graag een autorit van een half uur voor over om hier te komen. Beide dames waagden zich niet aan het maken van de fabricpaper, maar wilden wel behulpzaam zijn bij het verwijderen van de achterkant van de servetten en het knippen van de stofjes, die ik er in heb verwerkt. Nou dames, dit is het totaalplaatje geworden. Nu moet het drogen en daarna gestreken tussen bakpapier. Vervolgens kan het worden gesneden en op kaarten verwerkt worden. Je kan er gewoon over heen naaien met de machine. Overigens hadden we een heel gezellige morgen, we spreken alle drie het Grunnings dialect (Drei Grunninger Wichter), dus voor een buitenstaander moet dit een hevig geknauw zijn geweest....hihi !
Ik ben bovendien erg benieuwd of Tiny zich hier aan gaat wagen. We houden haar blog in de gaten.....!

8 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Heb je een beschrijving hoe je dit maakt ? Ik ben ook heel nieuwsgierig ! groeten Liesbeth

Hannie zei

Een goed bestede ochtend! Heel mooi met al die rozen. daar kun je weer heel wat kaarten van maken!

tiny zei

Het was inderdaad een hele leerzame , en gezellige ochtend,en ik ga het zeker ook proberen.Janny nogmaals bedankt voor de uitleg en de gezellige ontvangst.
Groeten Tiny

vilterietje zei

zo mooi! ga jee eens een blog-tutorial geven?
lieve groet, riet:)

Marie-José H zei

Via Tiny ben ik op je blog terecht gekomen. Wat maar je prachtige dingen. Dat fabric paper is schitterend maar je kaarten ook. Eens kijken of ik daar ergens iets over vind want dat papier dat zou mijn dochter ook nog leuk vinden met haar scrappen.

Tonny zei

Hallo Janny

Wat mooi! Ik zou ook graag een beschrijving van deze methode zien. Dat komt er van als je zo iets moois op je blog zet!
groeten,Tonny

christina zei

Dat zou ik ook wel eens willen lezen hoe je zoiets moois kunt maken.

christina zei

Dat zou ik ook wel eens willen lezen hoe je zoiets moois kunt maken. En kun je dat dan vervolgens ook weer verwerken in een quilt?