maandag 28 februari 2011

En dan ga je naar de Handwerkbeurs....

...en komt vervolgens thuis met een nieuwe hobby.....!  Vorige week had ik de techniek op de Crea Doe in Hardenberg mogen bekijken en gisteren weer in Zwolle en ik ben helemaal verkocht....!
Ongelooflijk.....iedereen kan schilderen met Encaustic Wax. Deze twee heb ik vandaag gemaakt. Het zijn briefkaarten, maar toch....
Natuurlijk krijg ik straks weer vragen hoe ik dat gedaan heb en daarom krijg je van mij alvast de link

9 opmerkingen:

vilterietje zei

wat een mooie techniek en al zo oud? niet te geloven:)

Christina Fokkema zei

Ik heb het ook gezien, en vind het erg mooi. Maar omdat je het niet in quilts kunt gebruiken heb ik er voor gekozen om het niet te kopen. Maar kan me jouw aankoop heel goed voorstellen, want het ziet er erg mooi uit

Suus zei

Ik heb er ook bij staan kijken, en vind het ook erg mooi. Ik kan me voorstellen dat je gezwicht bent. Ik houd het toch maar bij textiel, je kan niet alles hè.

tiny zei

Jannie dat ken ik toevallig (lol) een vriendin van onze dochter maakt er hele schilderijen mee. Het is heel mooi, maar niets voor mij.Groetjes Tiny

Hannie zei

Heel leuk die techniek,en weet je hoe oud die al is? Zowat 10 jaar geleden kocht ik zo'n doos, heb er zels een klein reisstrijkijzertje voor aangeschaft! Al jaren niet meer naar omgekeken! Maar vorig jaar een workshop gevolgd bij Zijdelings waar ze ook organza en heel dun papier toevoegden. Misschien een idee om uit te proberen? Maar zou je het ook op stof kunnen gebruiken? Ik ben er nog niet aan toegekomen om dat te proberen. Maar jou kaarten zijn geweldig!

Tante Tuut zei

Fantastisch om terug een nieuwe techniek rijker te zijn! Ga zeker en vast jouw link bekijken want de nieuwsgierige kriebels komen ook bij mij naar boven.
Groetjes, Trudis

Liesbeth Wessels zei

Oke, daar heb ik nog staan kijken, bij die workshop. Mijn dochter heeft dat ook gedaan, je kunt hele mooie kaarten maken. Ik heb jou niet gezien, want anders had ik je naam wel genoemd om het te vragen. Volgende keer beter.
groeten liesbeth

Ati. zei

O,O Janny, dat is verslavend hoor. Geweldig om iets nieuws te proberen.Ik ken iemand die maakt er hele mooie dingen mee :)

Angelika zei

Ha Janny, ik heb het ook wel eens gedaan, tijdens een alternatieve workshop, je leerde dan betekenissen er uit te halen, bijzonder was dat.
Ikvind vooral die bovenste mooi, net de zee en bloedkoraal. Groetjes, Angelika