dinsdag 22 maart 2011

En verder....?

Volgens één van de DVD's op Colouricious, heb ik dus gedaan aan Slashing. Maar wat kan ik er vervolgens mee ....? Heeft iemand dit al ook al eens gedaan..? Zie video:

Slashing from Colouricious on Vimeo.

7 opmerkingen:

Hannie zei

Leuk filmpje zeg! Ik heb het jaren geleden eens gedaan en er een speciaal rolmesje voor gekocht. De blokken lagen hier al jaren en nu heb ik er met andere stofjes erbij een quilt "bizar" van gemaakt. Binnenkort op de blog!
Het filmpje bood heel wat mogelijkheden toch? Een tas en met kralen versieren voor een kaart,en zo verder! Ik ga het filmpje nóg eens bekijken. Leuk zeg!

tiny zei

Net wat Hannie zegt, een paar jaar terug, heb ik er ook wel kleding van gezien dat deden ze dan niet met restjes maar met diverse lagen stof op elkaar. Er werd dan een jasje of iets dergelijks van gemaakt. Maar zoals op het filmpje te zien is kun je er ook een tas van maken. Zelf heb ik het nog nooit gedaan.
Groet Tiny

Liesbeth Wessels zei

Jannie heb je bij mij gekeken vorige week daar stond ook een voorbeeld. Ik heb het in bochten genaaid en dus ook gesneden. Ze vertelde in het filmpje dat je er mee moest gooien om het meer te laten vervilten, en wassen en drogen. Het kostte mij ook moeite om de ondergrond (afvalstukjes) zichtbaar te krijgen op de voorgrond.
Ik heb het toen nog dieper uitgeknipt.
Haar tassen waren geweldig ! groet liesbeth

Ati. zei

Leuk Janny, ik ga het beslist proberen, resten genoeg!
Nog een lap en je hebt ook zo'n leuke tas!

joke zei

Misschien is het groot genoeg voor een boekomslag? Ik had het filmpje al een gezien op you tube, het is een goede manier van van je restjes af te komen.

Annefred zei

Jaren geleden heb ik ook zoiets gedaan en het vervolgens in een jasje verwerkt, volgens de beschrijvingen uit het boek "Jacket Jazz" van Judy Murrah (uitgegeven bij That Patchwork Place). Ik had veel oranje/geel/rode stoffen gebruikt, waardoor het uiteindelijk mijn "Koninginnedagjasje" werd. Leuk om te doen, lekker warm om te dragen, maar wel erg opvallend (hij hangt dus nu al jaren in de kast).
Maar misschien kun je er toch een leuke tas van maken.
Groet,

vilterietje zei

heel interessant filmpje! ennuh....maak er een handtasje van zoals op de film?