woensdag 16 maart 2011

Japan


Ook ik ben sprakeloos, als het om Japan gaat. Hoe machteloos is en kan een mens zijn...... Deze situatie geeft maar al te goed aan, dat je als mens niks te vertellen hebt op deze wereld...en eigenlijk worden we maar eens weer met de neus op de feiten gedrukt......!Mijn medeleven gaat uit naar al die getroffen mensen daar, die ik graag zou willen helpen,alleen....HOE ??????

5 opmerkingen:

tiny zei

Ja het is verschrikkelijk , en wat er nu nog achter aan komt , met de kerncentrale.Je voelt je bij zulke natuurrampen maar heel nietig, en ja wat kun je doen? Ik zou het niet weten. Groeten Tiny

Liesbeth Wessels zei

De ene ramp na de andere ramp, aan de andere kant van de wereld krijgen ze het wel erg zwaar voor hun kiezen. het houdt ons dagelijks bezig, we zitten aan t.v en internet gekluisterd.

Ati. zei

Hallo Janny, kijk hier eens:
http://crazyquiltinginternational.blogspot.com/

Margreet is bezig met een blok en ik ook en vele, vele anderen.Alle regels vind je op dit blog, scroll even naar beneden.

vilterietje zei

we zullen nog kans krijgen om te helpen:)

Hannie zei

Ook ik zou graag willen helpen, maar weet niet of een blok maken er toe bijdraagt? Er moeten toch ook nog andere manieren zijn?