woensdag 9 maart 2011

nieuwe vilt-kaartSoms loopt iets opeens heel anders. Ik kan bijvoorbeeld geen foto meer op de normale manier plaatsen. Deze foto staat in het HTML-bestand. Wat is er opeens veranderd in mijn blogbeheer ? Hebben jullie dat ook ?

8 opmerkingen:

Tante Tuut zei

Ja, af en toe lopen er dingen helemaal anders, gewoon een paar uurtjes wachten en dan gaat het meestal weer. Ik heb eens dagen aan een stuk geen reacties op andere blogs kunnen schrijven....overcapaciteit van het net denk ik.
Leuke viltkaart, ook in html ;-)
Groetjes van Trudis

joke zei

Er gebeuren soms de raarste dingen. Mij lukte het b.v.nooit om reacties te plaatsen.Maar ik heb ontdekt dat dit aan mijn provider ligt.Ik heb met mijn blog ook wel eens vreselijk zitten tobben. Maar als de blog ineens in html stand staat helpt het bij om rechtsbovenaan het bericht te klikken op 'nieuw bericht' dat schiet de boel weer in de normale stand.

tiny zei

Ook al is hij in HTML geplaats hij is wel mooi, kan je niet helpen, jij zit bij web-log ik bij blogger.
Groetjes Tiny

tiny zei

Dom dom, zie nu dat jij ook wel bij blogger bent, maar dan kan ik je zeggen dat ik geen last daar van heb. blond hé :):)

Francien zei

Soms zijn ze willekeurig dingetjes aan het updaten bij blogger met gevolg dat soms ineens je volgers weg zijn of er komen geen reacties door....je kunt geen foto`s uploaden etc...als je een goede provider hebt en een goede protectie dan komt het allemaal na een paar dagen weer goed..de boel vernieuwen met die twee peiltjes bovenaan je blog wil ook nog wel eens helpen...
Je viltkaart is prachtig geworden...schitterende kleurtjes...
groetjes Francien.

Ati. zei

Prachtige kaart Janny!

Hannie zei

Ik heb ook wel eens dat het niet lukt om een foto te plaatsen. tegenwoordig maak ik een kleiner bestand Ik rezeize d foto's en kies dan small. Maar waar ik bij weblog veel moeite mee heb is een reactie plaatsen! Dit is in ieder geval gelukt, het is een mooie kaart!

Angelika zei

Janny, op je Dashboard bij berichten weergeven staan rechtsboven twee vakjes: HTML bewerken of Nieuw bericht. Misschien staat hij op HTML bewerken?

Ik heb bij Blogger ook hele rare dingen, opeens groter lettertype en worden er spontaan heel veel witregels tussen de tekst geplaatst. Heel irritant!