zaterdag 11 juni 2011

Een groene dit keer...

Dit keer een groen uitstralende kaart. Ik kan me voorstellen dat je denkt: heb ik die al niet eerder gezien, want ergens lijken ze allemaal op elkaar natuurlijk. Maar dit is de tweede in de nieuwe rij. Ik heb nog "stof" liggen voor twee nieuwe kaarten en of ik dan werkelijk verder ga met dit type, ik weet het nog niet. Natuurlijk werkt het verslavend, omdat ze zo goed verkopen, maar eigenlijk heb ik het wel een beetje gehad met dit type....

4 opmerkingen:

Suus zei

Altijd leuk om een serie te maken. Voor je voorraad.

Aileen Clarke Crafts zei

Hallo Janny. Dank u voor het bezoeken van mijn blog. Ik moest Googe Vertalen gebruiken om jou te lezen en dus gebruik ik hem om te vertrekken je ook een bericht. Ik denk dat uw werk is mooi. Ik weet wat je bedoelt als je zegt dat, hoewel er iets goed verkoopt, je wilt gaan. Ik ben dol op nieuwe dingen te proberen de hele tijd.

Hannie zei

Goed om een serie te maken als je nog genoeg idëeen en materiaal hebt. Ik kan me wel voorstellen dat het gaat vervelen! Maar als ze goed verkopen zet je jezelf daar wel overheen ?

Tonny zei

Hoi Janny

Ik heb ook net een serie kaarten gemaakt voor de verkoop. Misschien inspireren die je om weer eens wat anders te maken? Ik vind jouw kaarten trouwens heel mooi en dat vinden anderen ook anders zouden ze niet zo makkelijk verkocht worden! Ben benieuwd hoe het zondag met mijn kaarten zal gaan. Kijk je even op mijn blog?
groeten, Tonny