dinsdag 12 juli 2011

Soms....

......loopt iets niet zoals je het graag wilt....zoals afgelopen week bijvoorbeeld. Dinsdagmorgen had ik hier mijn tuinclub, om mijn tuin weer eens te bekijken en wat heel gezellig was. 's Middags krijg ik koorts wat steeds verder oploopt. Uiteindelijk heb ik woensdagmorgen 39.8 en weet niet wat er aan de hand is. Donderdags vertrouwt mijn man het niet meer en belt voor een afspraak bij de dokter, die niets bijzonders kan constateren. Ik vermeld wel dat ik al 6x een tekenbeet heb gehad dit jaar .... Hij beslist dat er maar eens bloed geprikt moet worden ook op de ziekte van Lyme, wat ik vrijdags laat doen.....inmiddels ben ik zo slap dat ik op mijn benen niet meer kan staan, maar de koorts is gezakt en de temperatuur is gedaald tot 35.5.......! Ook niet normaal.... Gisteren kreeg ik de uitslag van het bloedprikken: waarschijnlijk een ontsteking geweest en gezien de waardes van het bloed, zou er wel eens sprake kunnen zijn van een galsteen...!!! Dus een afspraak maken om een echo te laten maken, volgens de huisarts kan dat ongeveer veertien dagen duren, voor ik aan de beurt ben.....! Wat schets mijn verbazing als de dame aan de andere kant van de lijn zegt: We hebben een lange wachtlijst, tot over zes weken.....!!!! Ik hoop dat dat steentje zich rustig blijft houden tot die tijd....! Inmiddels ben ik eigenhandig maar aan een reinigingskuur van een week begonnen.....Je weet maar nooit !
Deze kaart was al gedeeltelijk klaar, toen ik er vorige week mee moest stoppen. Vandaag heb ik hem afgemaakt. Met paintsticks heb ik de achtergrond een beetje bewerkt, waarna ik de lijnen wat geaccentueerd heb met de machine.

13 opmerkingen:

vilterietje zei

inderdaad: laat de stenen zich in godsnaam 6 weken rustig houden!
mooie kaart:)

Ellen zei

Sterkte Janny!

Hannie zei

Gelukkig geen Lijme Janny! Galstenen geven bij iederen andere klachten. Maar gelukkig is er iets aan te doen.Een goed idee zo'n reinigings kuur!Je kaart is een extraatje , heel mooi!
Sterkte!

Suus zei

Ik hoop voor je dat het de komende weken niet verder gaat opspelen. Mooie kaart Janny.

Christina Fokkema zei

Er zijn veel zieken in blogland. Maar het blijft schrikken die hoge koorts en nu weer zo'n lage temperatuur. Als het echt galstenen zijn kun je daar pijnstillers voor vragen. Die werken echt hoor. Kun je pijnloos de operatie afwachten.

Dorothé zei

Zal het helpen als ik ook mijn steentje bijdraag aan het sterkte wensen om de 6 weken comfortabel door te komen? Dan doe ik dat bij deze met liefde.

joke zei

Ook van mij sterkte voor de komende 6 weken. Wel bizar dat een echo zolang moet duren.

tiny zei

Gelukkig Janny , geen lyme, dat wil niet zeggen dat dit niet rot voor je is. Groot gelijk dat je een reinigingskuur doet, is altijd goed. En nu maar hopen dat je geen last hebt de komende 6 weken.
Sterkte en je kaart vind ik prachtig.

Ineke zei

Sorry een beetje late reaktie, maar ik zie het nu pas. Je hebt wel pech zeg! Hopelijk gaan de weken snel voorbij, want in het onzekere leven is ook niet alles. Sterkte.
Mooie kaart trouwens.

Liesbeth Wessels zei

Wat vervelend, de komende weken rustig blijven en je gal niet over laten lopen. Mooie kaart weer! groeten van liesbeth

Tonny zei

Hallo Janny

Rot voor je, galstenen. Ik heb ze ook gehad en ben snel geopereerd. Ik hoop voor jou dat je geen koliek krijgt want dat is niet fijn!Kun je niet proberen of ze in een ander ziekenhuis eerder een echo kunnen maken? Daar kan de huisarts of je zorgverzekeraar toch ook wel wat aan doen? Sterkte met alles.

liefs, Tonny

Joke van der Wal zei

Hallo Janny

Wat een onzekerheid wat je gezondheid betreft,sterkte ermee.
Een mooie kaart!
Gr Joke

Emmy zei

heel veel sterkte