donderdag 27 oktober 2011

Bloemen en Ameland


Op het moment dat ik deze kaart wil plaatsen, vraag ik me eigenlijk af, waarom ik zo gefixeerd ben op het maken van bloemen...Ik ben natuurlijk een tuinfan en vind de natuur ook zo inspirerend....maar of dat de drijfveer is, dat weet ik niet zo...Deze kaart heb ik gisteravond zitten maken op onze wekelijkse Bee. Vanmorgen de afwerking gedaan en....dan staat er weer eentje klaar voor een volgende jarige...!

Ik wil jullie nog even attent maken op de Kunstmaand op Ameland. Drie jaar geleden zijn wij daar voor het eerst een weekend naar toe gegaan en dit jaar gaan we weer. Op het hele eiland is er Kunst te bewonderen van zowel Scandinavische, Duitse en Nederlandse Kunstenaars, vaak in opkomst. Op het eiland is er vervoer per bus, waar je voor een paar euro het hele eiland mee overkomt. In de dorpen zelf staan de gebouwen dusdanig bij elkaar, dat dat te belopen valt. Beslist eens doen, als je nog een weekend weg wil in deze tijd. Zie link

7 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Ik begrijp dat wel, want met bloemen kun je je fantasie flink laten werken. Ik kan bv. niets met abstracte dingen maken, Maar bloemen des te beter.

Hannie zei

Bloemen heb je nooit genoeg,ook niet van bloemenkaarten!

Lijkt me wel super die kunst op Ameland. Maar ik kan de komende tijd niet weg vanwege andere en familie dingen.

Liesbeth Wessels zei

Ik zeg altijd "met bloemen kun je me omkopen" Bloemen kunnen altijd, zijn altijd leuk.
Leuke tip van Ameland, groeten van liesbeth

vilterietje zei

flower power, toch een beetje onze tijd:)

Jenny zei

Hey zus. leuke creatie.
Ben ook bij blogger begonnen. groetjes Jenny

Anoniem zei

wat is hij leuk geworden Janny enig
Groetjes Johanna Zweden

Wim zei

De tijd van toen ....
Begin jaren zeventig van verleden eeuw ben ik daar eens geland met een eenmotorige cesna, ik moest eerst even laag overvliegen om de schapen te verwijderen alvorens te landen, achteraf opgestegen richting Borkum.