woensdag 23 november 2011

Actie voor Hongarije

Ik zag bij Joke een oproep staan om truien te breien voor Hongarije en het lijkt me dat het geen kwaad kan om deze oproep ook op mijn blog te zetten. Binnen drie weken moeten er 76 wollen truien/truitjes worden gebreid voor kinderen in Hongarije. Zie link, waar je de nodige info vindt.
Net als Joke heb ik de foto even geleend van deze link, waarvoor Dank.

8 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Janny goed dat jullie daar aandacht aan besteden, hoop dat het Berthi gaat lukken,
Groetjes Joke

Joke zei

Leuk dat je het overneemt Janny, zo krijgen we een sneeuwbaleffect.
Groet,
Joke

Hannie zei

Een prima idee,leuk al die mooie truitjes op op site! Hopelijk wordt het een succes.

Jenny zei

zo snel kan ik niet meer breien dat gaat me niet lukken. groetjes Jenny

Lida zei

Succes met de aktie, helaas in breien ben ik een kruk, over zes maanden zou ik pas een pandje af hebben en zulke mooie ingebreide patronen gaan helemaal boven mijn pet! Groetjes
Lida

vilterietje zei

leuk janny, maar een trui breien is niet aan mij besteed, ik krijg altijd alleen maar of een voor- of een achterpand af:)

berthi zei

Geweldig dat jij ook aandacht besteedt aan deze actie op je blog! Dank je wel!

quiltlodge gerda zei

Hallo Janny, leuk dat je mijn blog gaat volgen en natuurlijk meteen een kijkje bij jou genomen en mij aangemeld. Helaas heb ik wat breien betreft twee linker handen. Ik heb laatst de pennen nog een opgepakt om een truitje voor mijn kleindochter te breien, maar helaas.... mouwen veel te lang (en ook nog ongelijk) en het lijfje veel te strak. Ik zal eens kijken of je ook een gekocht truitje in mag sturen want die gedrochten die ik maak daar maak je geen kind blij mee. Ik was erg onder de indruk van je hortensiakaarten > prachtig.