woensdag 27 april 2011

Zoveel bling bling...

...in deze kaart, maar ik krijg het weer niet voor elkaar om het goed op de foto te zetten. Kan iemand mij eens informeren hierover ?( Ik zie dat als je hem vergroot, alles beter over komt). Ik heb voor deze kaart Tyvek roze geverfd en met Angelina Fibres en snippers roze stof samen gesmolten. Het wollige wat je ziet is zijdepluis en het zwarte binnenin, een bling/bling stofje uit de modewereld. Wat gouden kraaltjes er aan toegevoegd en vastgezet met een mooi bling/bling draadje. Het mooie van kaarten maken is eigenlijk dat je zoveel kunt uitproberen. Het zijn allemaal maar kleine stukjes.

zaterdag 23 april 2011

Verjaardagskaart....

....voor wie ? Ik weet het nog niet. Voor de verjaardagslijst van de  Fibre Fevergroep moet ik drie kaarten versturen in mei. De vierde ben ik zelf. Deze is alvast gemaakt. De kleur rood is anders dan je hier ziet, want ook met Photoshop kreeg ik hem niet op kleur. Rood is best lastig.

vrijdag 15 april 2011

Kleine tuintjes

Het zal mijn plezier aan tuinieren wel zijn, dat ik steeds aan kleine tuintjes denk, als met dit soort kaarten bezig ben.















Hoe je deze ook draait het blijft een tuin in mijn optiek.....!
De kaarten lijken altijd wat wazig, maar dat komt door de enorme kleur, die ze hebben.

donderdag 14 april 2011

Nu eens weer gevilt....

....en ik gebruik niet altijd viltwol, maar ook wel bolletjes wol en lontwol, als het maar lekker pluizig is...! Ik begin het trouwens steeds leuker te vinden, dat vilten....

dinsdag 12 april 2011

Iets andere opzet...

Of het mooier is dan, hoe ik voorheen de kaarten maakte, valt nog te betwijfelen vind ik. Met deze kaart heb ik de lijnen van de wol wat geprobeerd te volgen om er een geheel in te krijgen. De geborduurde steken vielen daardoor wat klein uit. Zelf ben ik er niet zo tevreden over, maar dat zal zich vast en zeker uit wijzen.....!

woensdag 6 april 2011

Omdat het zo leuk is...

...heb ik er nog eentje gemaakt. Ik moet ze inderdaad ergens bij Stitchin Fingers gezien hebben....Op dit moment hangen ze bij mij voor het raam, maar vanavond hebben wij de Bee van de buurvrouwen weer en het lijkt me leuk om de dames hiermee te verrassen... Ik heb er nu twee, dus er komt er in ieder geval nog een derde.....

dinsdag 5 april 2011

Een Babe

Even geheel iets anders:.....een Babe.....! ( totale lengte is ongev.20 cm.) Het idee is niet van mezelf hoor. Ik heb ooit ergens iets gezien op het net, maar waar? Dan kon ik de bron vermelden..! Ik had nog een stukje Fast2fuse over en dat was net groot genoeg.

zondag 3 april 2011

Tule



In plaats van organza heb ik dit keer blauwe tule gebruikt om het geheel mee af te dekken. Daardoor wordt de kaart wat somberder en moest er in dit geval geel aan toegevoegd worden. Ik wil er toch wel vrolijke kaarten van maken. De glans van organza doet er echt goed aan heb ik nu in de gaten.