donderdag 26 januari 2012

Lijkt het er al een beetje op...?

Voor Ritva in de FF-groep moet ik een "Hundertwasser" maken......en ik heb het er zo moeilijk mee. Ik zit namelijk achteraan in de groep en er is al zoveel moois gemaakt.....! Ik wil natuurlijk niet iets maken wat iemand anders ook al gemaakt heeft......Maar wat is dat moeilijk !!!
Zover ben ik al, maar of het werkelijk verzonden gaat worden...???? In eerste instantie heb ik het gele gedeelte op de PP-methode gemaakt. Daarna wat bijgeknipt en toen heb ik er een organza onder gelegd....Daarna ben ik gaan punchen met wol, garen en zijde....! De blauwe vlakjes heb ik rondom gestikt en de blauwe lijnen van breiwol heb ik gezigzagd met een hele fijne steek.....Nu de rondjes, vlakjes en zwarte strepen nog....Wat denken jullie, zal het wat worden....? Ik ben eigenlijk helemaal in de mineur, want dit is wel het moeilijkste wat ik ooit heb moeten maken voor de groep...en ik wil zo graag "goed voor de dag komen".......! pfffffffffffff en het is wel 15 x 15 cm he.....!

7 opmerkingen:

Ineke zei

Ik vind hem mooi hoor. Het hoeft toch niet voor 100% hetzelfde te zijn? Ik kan me wel voorstellen dat je het er warm van krijgt als je twijfelt. Succes.

Lida zei

Komt vast helemaal goed, ziet er nu al veelbelovend uit! Dus ga maar gewoon verder je maakt het vast heel speciaal! Groetjes
Lida

Emmy zei

tot zover erg goed gedaan dus maak je geen zorgen

Hannie zei

Tot dusver gaat het de goede kant op! Maak je niet al te druk,komt zeker in orde. Op internet zijn vast veel afbeeldingen van Hundertwasser te vinden.Jammer dat ik het niet eerder wist. Ik heb nog een aantal kaarten, mocht je die nodig hebben, stuur ik ze.Het is een schilder- kunstenaar die ik wel bewonder!
Binnenkort ga ik naar een tt in Den Bosch met werken van hem. Kijk eens bij: www.wurth.nl
Veel succes!

Dorothé zei

De beste stuurlui staan natuurlijk altijd aan wal. Ik zou er iets meer kobaltblauw in verwerken (of zijn de kleuren op de foto niet florissant?)

Christina Fokkema zei

Bij Hundertwasser kan alles volgens mij, dus maak em vooral af.

QUILTONLINE zei

I like very much. It is particularly beautiful and I congratulate you for work. translation through from.