woensdag 11 januari 2012

Scraps......anders gebruikt !

Ik was totaal door mijn zelfgemaakte kaarten heen en daarom moest ik iets verzinnen, waardoor ik in zeer korte tijd weer een voorraadje kon maken. Want om elke kaart apart te maken, kost wel heel veel tijd. Ik ben nu bij twee groepen, waar ik meedoe aan het verzenden van Fibermail kaarten en zeer binnenkort moeten de eersten weer verzonden worden. Zo zag ik bij haar het één en ander over het zinvol opruimen van scraps. Dit spreek mij wel erg aan en je kunt er je eigen draai aan geven.
Inmiddels heb ik er al negen kaarten uitgehaald (eentje is inmiddels al met de post mee) en ik kan er nog wel een aantal van maken.Ik heb de kleuren rood, paars en een beetje groen gebruikt en overdekte het met roze organza.Waar nodig nog wat hartjes of andere plaatjes toegevoegd. Ik denk er over om ook nog met anderen kleuren scraps wat te verzinnen. Zo kan ik weer een tijdje vooruit...!

13 opmerkingen:

Joke zei

Dit gaat inderdaad snel. Ik moet ook eens zo'n truc verzinnen. Dan kan ik goedkopere kaarten maken.

Lida zei

Handig, snel en een leuk resultaat! Vooral die met de hartjes vind ik zo lief! Groetjes
Lida

Monique zei

Wat een ontzettend leuk idee!
Bedankt voor het delen.

Groet'n uut Ass'n.

Francien zei

Ze zijn prachtig Janny en worden zeker heel erg gewaardeerd door de ontvangers.....heel leuk gedaan...ik maak geen kaarten meer....maar verstuur met de Kerst altijd zelfgemaakte kaarten van stofjes....de jouwe zijn hartstikke leuk....groetjes Francien.

Klaske zei

Heej dat is een leuk idee om je restjes kwijt te raken..

Chriss-Cross zei

Niet alleen handig maar ook erg mooi!

Hannie zei

Wat is dit leuk hé! Iets dergelijks deden wij bij een Duikvlucht bijeenkomst.En ook mijn Kerst ATC's heb ik zo gemaakt ,maar dan met tule afgedekt. Een snelle manier om mooie kaarten te maken. Jij kunt ze weer een hele poos versturen! evt. nog versieren met kraaltjes of pailletten?, of jou mooie borduurtjes?

vilterietje zei

wat een idee: 2 vliegen in 1 klap!:)

Johanna Zweden zei

Wat enig is dit geworden Janny, ik krijg langer hoe meer zin om er aan te beginnen, schitterend
Groetjes Joke

Liesbeth Wessels zei

Ik sta als een van de volgende op de lijst, ik ben benieuwd welk kleurrijk geheel bij mij aankomt Maar je hebt gelijk; ik probeer van de AA-stof altijd 1 of 2 kaarten te maken.! groeten van liesbeth

Joke van der Wal zei

Hallo Janny

Wat ziet het er allemaal fleurig uit.Heel mooi die kleurtjes.
Prettig weekend,Gr Joke

Christina Fokkema zei

Heerlijk is dat. Relatief gezien weinig werk met een groot resultaat.

maya zei

Jouw kaarten zijn ook heel leuk geworden! Het blijft een geweldige manier om je kleine restjes eens op te ruimen...