dinsdag 21 februari 2012

Computers......

...moeten het wel doen....! Inmiddels ben ik weer een week verstoten geweest van computerverkeer.....Windows startte eenvoudigweg niet meer op, dus werden zoon en schoondochter er weer bijgehaald om te proberen alles weer in goede banen te krijgen. Gisteravond werd de pc teruggebracht....Er stonden 186 mailtjes op me te wachten, die ik vanmiddag eerst heb doorgewerkt. Nu zal ik de tijd nemen om jullie berichtjes beetje bij beetje door te lezen.
Inmiddels heb ik niet stil gezeten hoor. Dit is een page die ik pas volgende maand moet versturen naar Robin/Australië, maar om zo lang te moeten wachten voordat ik het kan laten zien.... Ik ben een beetje ongeduldig geworden en bovendien bang dat deze pc het binnenkort weer niet gaat doen (hopelijk niet)en misschien moet ik dan nog langer wachten om hem te tonen....! Enfin, Robin wil een page in het blauw/groen en ik wilde mijn krimpfolie wel eens gaan gebruiken....! Nu had ik nog een groene stof liggen (de den voorin), waar ik geen naam aan vast kan knopen, het is nl. geen katoen en welke kunststof het is, weet ik ook niet, maar het is uitermate geschikt om te krimpen met de folie, zo is gebleken. Zo heb ik daarnaast ook nog een soort blauw/groene Chinese stof gebruikt en een katoentje (voor de bollen). De folie is er opgenaaid met een krinkelende beweging en redelijk dicht op elkaar genaaide steken. Vervolgens onder bakpapier licht gestreken en dan begint de stof vanzelf te krinkelen. Afgewerkt met pailletjes en kraaltjes.

11 opmerkingen:

tiny zei

Het ziet er weer prachtig uit!!! Ik sta iedere keer weer versteld van je ideeen en je uitvoering.En wat zijn we tegenwoordig zonder p.c. je zou bijna denken een half mens (LOL) maar gelukkig doet hij het weer. Groeten Tiny

Anoniem zei

mooi en evenwichtig werk.
gr. Rian

Liesbeth Wessels zei

Prachtig en grappig. groeten van liesbeth

Lida zei

Prachtig en wat vervelend dat je steeds zo zit te tobben en dan stuur ik jou ook nog een bende! Nu je kunt ze ook gewoon weggooien of je doet ze open en kan er hartelijk om lachen! Grijns! Groetjes
Lida

Hannie zei

Inderdaad kunnen we onszelf niet meer voorstellen dat we het zonder PC moeten doen. Erg toch eigenlijk!
Gelukkig heb je nog wat mooie dingen kunnen maken De pagina voor Robin is subliem!

Joke zei

Een prachtige pagina weer Janny!.Leuk met die gekrinkelde stof.

Dea zei

Mooie page, Janny! Leu om te leen hoe je de krimpfolie hebt gebruit. Een aantal jaar geleden kocht ik het ook maar ik wist niet meer hoe het werkte. Bedankt dus!

Kiekplaotiesenzo zei

Ahaa, ik kan je werk weer bewonderen, mooi gemaakt hoor groet Diny

Johanna Zweden zei

Wat schitterend Janny, je hebt meteen, door je computer veel energie en zo te zien schitterende ideeën
wat mooi van kleur

ann vanherle zei

Ik vind vooral de boom zo goed gelukt. mooi werk!

Christina Fokkema zei

we kunnen niet meer zonder internet, maar ik ben wel een weekje zonder bloggen geweest, want ik had er gewoon eens geen zin in om al die blogs te lezen. Het kost zo ontzettend veel tijd. EN die kon ik beter gebruiken. Maar als je er niet voor kiest dan is het we zuur.