woensdag 1 februari 2012

even doorzetten....

...om weer met de kaarten te beginnen. Gisteravond hadden we weer onze wekelijkse Bee en had ik alleen wat tijdschriften bij me, waar ik van af wilde....! De andere drie dames waren dapper aan hun werkjes bezig en ik heb alleen maar toegekeken...en mijn eigen tijdschriften nog wat nageplozen....Belachelijk gewoon, maar al geruime tijd, willen de ideeën niet komen...Ja, zul je zeggen, je maakte toch ook die Hundertwasserpage.....! Oké, dat is een zgn. "opleving", die sporadisch voorkomen. Deze kaart heb ik eigenlijk afgemaakt, want het grootste gedeelte was al klaar (gepuncht), maar ik wist niet hoe ik verder moest. Heb er vanmiddag nog een blad op een lurexstofje aan toegevoegd en wat stiksels op Lutradur....Daar heb ik wel een hele middag over gedaan, want eigenlijk wilde ik het geheel overtrekken met een blauwe organza, maar heb daar uiteindelijk maar vanaf gezien.

13 opmerkingen:

Hannie zei

Hoe zo, geen ideëen? Dit is een heel goed idee!
Mooi effect zo, het blad op punchwerk. Je hebt me meteen ook weer op een idee gebracht!
Straks begint het voorjaar, krijg je weer nieuwe energie!

Kiekplaotiesenzo zei

Kom op Jannie! Deze kaart is toch een 'plaatje"! mooi man, eh, vrouw. En er zullen nog velen volgen want jij bent zo creatief... groetjes van mij.

Anoniem zei

hoi Janny het komt me op dit moment zeer bekend voor. Doe zelf ook niet echt wat er "is gewoonweg niets"
Je kaart die je geplaatst hebt is prachtig.
groet Rian

Lida zei

Wat een schitterende kaart en wat jammer dat je een handwerkblok heb, maar doe maar gewoon rustig aan, binnenkort komt de inspiratie vanzelf weer terug door iets wat je ziet, meemaakt of voelt! Groetjes
lida

Jenny zei

Hoi zussie, dat blad brengt me op een idee, zal je zaterdag wat blaadjes meegeven. Misschien brengen die je op wat ideeen. Ik vind die kaart nog niet zo slecht hoor. Er zullen genoeg mensen blij zijn als ze dit zo wie zo zouden kunnen maken. Kop op de winter is zo voorbij. Tot zaterdag.

ilovemyhouse zei

Hoi Jannie, zag dat je mijn blog gaat volgen. Welkom!. Zier dat jij een stuk handiger bent met handwerken dan ik....mooi hoor!

XX

ann vanherle zei

Zal wel aan de winter liggen. Ik heb ook wat minder inpiratie dan anders.

Johanna Zweden zei

Janny wat een schitterend kaart, en zal je een beetje energie toesturen, maar jou kennende heb je dat vandaag al weer terug
Wat maak je toch een schitterende dingen

vilterietje zei

goede tijden slechte tijden, maar voortdurend onderweg naar morgen:)

tiny zei

Hij is toch ondanks dat je geen inspiratie hebt, toch geweldig. Het komt wel weer hoor, het zal de kou wel zijn.

Dorothé zei

O, Janny, het is een schitterende kaart. Bij mij is er al de hele week niets uit mijn handen gekomen. Het zal wel een beetje de maand zijn geweest. Februari zal weer extra creatief worden voor ons (hoop ik).

Christina Fokkema zei

zou het ook niet komen om dat je juist door die kaarten steeds weer iets moet verzinnen? Want dat valt ook niet mee.

Karin zei

Hallo Janny,

Ik sta er anders versteld van hoeveel je de afgelopen tijd gemaakt hebt! Gewoon geen probleem van maken, de inspiratie komt vanzelf weer hoor. Sneeuw en ijs is wellicht niet jouw inspiratiebron maar als straks het voorjaar weer losbarst wie weet...
Groetjes, karin