woensdag 22 februari 2012

Handwerkbeurs Zwolle

Zoals zovelen ben ik afgelopen weekend ook naar de Handwerkbeurs geweest. Samen met de quiltvriendinnen Alma, Marjan, Gea en Veerle. Om half tien, zondagmorgen, zaten we al in de auto, op weg naar Zwolle. Na de koffie hebben we ons twee aan twee verspreid. Gea gaat graag alleen, om alle indrukken op haar eigen wijze te verwerken. Rond 13.00 uur kwamen we weer samen in het restaurant om te eten en de indrukken uit te wisselen. Tegen kwart voor vier zaten we weer in de auto, voor de terugweg. Dan merk je pas hoe een ieder op zijn eigen wijze de Beurs heeft beleefd.Mijn score voor deze dag was dit boek, gesigneerd door Liesbeth Ouwerkerk-Noordam, die mij ook nog even een demonstratie gaf van de punchmachine. Omdat er aan een dergelijke machine nog een stevige prijs hangt, zal het voorlopig nog wel even op mijn verlanglijstje blijven staan.
Wel heb ik weer eens iets uitgeprobeerd, naar aanleiding van het boek. Punchen met het apparaatje van Clover kende ik natuurlijk wel al, maar het boek geeft toch nog wel enkele tips, waar ik nog wel wat aan heb.

8 opmerkingen:

joke zei

Het is een geweldig boek Janny. Ik heb vorig jaar een punchmachine voor mijn verjaardag gekregen en een paar maanden geleden dit boek besteld. Er staan zoveel leuke mogelijkheden in om te punchen. Maar dat kan natuurlijk ook met een hand viltnaald.
Vooral het op elkaar punchen van 2 of meer lagen organza vindt ik een heel leuk effect geven.

Hannie zei

Een heerlijk boek! Ik heb het enkele weken geleden gekocht van de boekenbonnen die ik kreeg met mijn verjaardag.
En een jaar of anderhalf geleden een goede aanbieding gekregen voor een punchmachine. En heb nu een Janome. Werkt geweldig! Wie weet ben je nog eens in de gelegenheid on er een aan te schaffen? Jij puncht ook best veel, dus?

Hannie zei

Nu vergeet ik toch nog,om je mooie kaart te bewonderen, hij is prachtig!

tiny zei

Je hebt een mooi boek gekocht, en ja ieder beleefd het op z'n eigen manier. Ben zaterdag geweest en helemaal niets gekocht, wel ideeen opgedaan.

Liesbeth Wessels zei

Ik ben ook zeer benieuwd naar zo'n punchmachine, heb hem niet gezien in Zwolle, dus niet goed gekeken. volgende keer wellicht. groeten van liesbeth

Jenny zei

Hoi zussie, je scoort altijd wat op een beurs he, ik kom ook altijd met iets thuis, komend weekend is het crea-weekend in Hardenberg, ik zit nog in dubio of we wel of niet zullen gaan. Leuke kaart overigens. groetjes Jenny

Lida zei

Er moet wat te wensen overblijven toch? Maar ik vind dit ook schattig gepuncht! Groetjes
Lida

Marrie-jette zei

Leuke kaart heb je weer gemaakt!Wie weet komt die punchmachine er nog eens?