dinsdag 17 april 2012

Quiltfestival Noord Groningen

Omdat ik vind dat er geen reclame genoeg gemaakt kan worden voor het Quiltfestival in Noord-Groningen, zet ik het nog maar eens een keer op dit Blog.
Als je op deze link klikt, kun je allerlei filmpjes bekijken, die er in 2010 gemaakt zijn. Bovendien zijn de fietsroutes nu ook bekend, zodat je, mocht je dat willen, alvast een plan kunt maken. Alle info is inmiddels beschikbaar !

8 opmerkingen:

marjolijn zei

helemaal mee eens!
gr. Marjolijn

Hannie zei

Leuk Janny!Om dit nog eens te zien. In 2010 was ik er ook enkele dagen. Dit keer zijn we met de groep De Uitdaging ook present in het Schathuus bij de Menkemaborg.
Natuurlijk ben ik dan weer van de partij!

Janine zei

jammer, ver weg, anders kwam ik beslist kijken!!

Lida zei

Misschien kunnen we een weekendje weg plannen, lijkt mij zo leuk om dit allemaal te gaan bekijken! Bedankt voor de info,
Lida

Chris zei

Het lijkt me geweldig. Bij Stegeman kreeg ik vorige week ook de folder en de schoonzus van een overbuurvrouw stuurde speciaal een kopie voor mij! Zo leuk. Wie weet.....

tiny zei

Het is in een woord SCHITTEREND , dus allemaal komen.

Dorothé zei

Voor leuke festivals kan nooit genoeg reclame gemaakt worden. Vandaag had ik eindelijk tijd om even bij te lezen, gelukkig ben je 'gewoon' een stresskikker. Mijn advies is: ga lekker ergens aan het kabbelende water zitten met je lief en een picknickmand en laat de wereld even de wereld en geniet, vooral hééél langzaam.

christina zei

Wat goed dat je er reclame voor maakt. Het komt nu snel dichterbij he.