woensdag 30 mei 2012

Oefenlap


Bij Marjolijn zag ik zo'n leuk quiltje in rood, wit en blauw en ik dacht gelijk, daar wil ik ook iets mee doen.....Daarom heb ik vandaag deze oefenlap gemaakt met de punchmachine. Ik dacht dat ik veel rode wol had liggen, maar dat viel een beetje tegen, daarom heb ik ook rode fleece gebruikt en nog een ander ondefinieerbaar lapje met een losse structuur. Ik zit me net te bedenken dat witte fleece dan ook een optie was geweest. Nou ja, het is ook maar een oefenlap, misschien dat ik er nog iets aan toe kan voegen. Afmeting 28 x 25 cm. Misschien toch leuk om er vervolgens kaarten van te maken....?

9 opmerkingen:

Lida zei

Ik vind het een plaatje, leuk voor restverwerking, maar ook voor heel mooie materialen! Groetjes
Lida

Dorothé zei

Ik vind hem prachtig, het lijkt wel een boeket rozen.

Hannie zei

Wel een heel erg leuke oefenlap! Een prachtige bos rozen!

Kiekplaotiesenzo zei

Kaarten van maken ??? nee joh, zonde, kun je deze prachtige '"kunstlap" niet afwerken met een simpel randje? en dan aan de muur !! mooi man, (sorry), wicht. deze ga je toch niet in stukken knippen Janny...... nou ja, ik vind h'm zo heel erg leuk.... echt ! groet van Diny.

joke zei

Mooie lap geworden! Je gebruikt echt allerlei materialen. Ik ga ook eens fleece proberen.

Johanna Zweden zei

Janny wat schitterend, heel heel mooi
en voor een oefenlap, een schitterend kunstwerkje
Groetjes Joke en een fijne dag

Jenny zei

hoi zus, ik zou hem ook zo laten en ik zie er inderdaad ook rozen in. groetjes Jenny

Janine zei

ohohohohohohohhhhhh, oefenlap noemt ze dat ☺ prachtig Janny, echt geweldig, das al de 2de die zo'n machine heeft (en ik ken ☺) ik mot er toch aan geloof ik hahahaa. prachtig!!!

Christina zei

Ik zie er wel een roos in. Hij is prachtig geworden en zou em maar opwaarderen want om dit werkstuk een oefenlap te noemen.....