dinsdag 26 juni 2012

Niet tevreden.......


......Voor Evi uit de Fibre-fevergroep moet ik een page maken van een sprookje uit Nederland. Nu heeft Nederland geen eigen sprookjes, maar wel legendes. Ik heb gekozen voor "de Witte Wieven", maar ik ben niet tevreden over het resultaat...... Ik vond het erg moeilijk, ook omdat ik moest werken met donkere kleuren......Graag hoor ik jullie (opbouwende) kritiek !Heb je suggesties voor mij...?

8 opmerkingen:

Joke zei

Het is een mooi plaatje. Misschien kun je de Witte Wieven verbeelden met gepunchte witte organza?

Hannie zei

Op zich is het een heel goede weergave Janny. Misschien nog een stukje jurk van witte wol tussen de bomen, om de witte wieven wat te benadrukken? Mooi bedacht!

Jenny zei

Of je kunt de bomen iets donkerder maken,(omkleden met zwarte organza?) en nog een wief tussen de bomen zodat ze meer opvallen, groetjes Jenny

Christina zei

Wat mij betreft is ie prima geslaagd.

Met oud en nieuw worden hier in 2 dorpen van 20.00 oudejaarsavond tot 8.00 nieuwjaarsmorgen de klokken geluid. Dit is om de witte wieven weg te jagen.

tiny zei

Wat Hannie ook schrijft de wieven iets meer naar voren laten komen, al vind ik het nu ook heel goed.

Janine zei

ik ken het sprookje van de witte wieven niet, maar ik vind het landschap erg mooi, zie ik een paard op de achtergrond? das nl niet zo helemaal te herkennen, maar dat moet misschien vaag zijn?? ik vind het in elk geval erg mooi Janny

Lida zei

JIj bent gewoon te kritisch voor jezelf, het ziet er echt gaaf uit! Groetjes
Lida

Ati. zei

Je Hansje Brinkers is erg leuk maar deze vind ik heel apart. Goed !