vrijdag 10 augustus 2012

Zoals beloofd

......is dan hier "mijn" gezicht, die ik maakte voor Els A. van de Fibremailgroep. Eigenlijk vond ik het nog best wel moeilijk. Als je al die leuke koppies ziet, die tijdens een workshop bij Bernina gemaakt zijn, dan denk je, dat doe ik ook even.....
Tot zover was ik al gekomen, maar verprutste het totaal, het gaat om zulke kleine stukjes op een oppervlakte van 15 x 15 cm.......! Ik heb nu nog meer waardering voor degene, die dat wel lukt......!

9 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Hallo Janny,
Ja ik heb mijn eerste portret op de workshop bij Bernina gemaakt maar het is veel moeilijker om ze 15 x 15 te maken. Vooral rond de ogen is het veel millimeterwerk. maar gewoon blijven proberen, het uiteindelijke resultaat mag er zijn, toch ? groeten van liesbeth

Ineke zei

Ze kijkt wel cynisch maar is hardstikke leuk.

Janine zei

nou ik vind beide geweldig hoor, ook die onderste, ik doe het je in elk geval helemaal niet na, prachtig vind ik het Janny!!!

Chris zei

Het lijkt me inderdaad ontzettend lastig, maar ik vind hem goed worden hoor!

tiny zei

Knap hoor, het ziet er prachtig uit.

Hannie zei

Een leuk portret,maar ook de andere zou ik afmaken, ziet er heel leuk uit! Het lijkt mij ook niet gemakkelijk?

Annet zei

Dit is leuk geworden, het lijkt me een behoorlijk gepriegel!

Nienke zei

Ja hoe kleiner, hoe moeilijk hoor Janny, maar ontzettend leuk dat je er aan begonnen bent en met goed resultaat!! Ik zal de resultaten van de tweede ronde bij Bernina binnenkort ook eens posten op het blog!

Suus zei

Ik vind het erg knap van je want hoe kleiner hoe moeilijker. Vind ze allebei erg leuk hoor.