vrijdag 14 september 2012

zeemeermin

Onder het genot van de muziek van Mr.Acker Bilk laat ik jullie de page voor Annet zien....ze vroeg om Fantasy en dat hield vele mogelijkheden in: kabouters, feeën, maar ook zeemeerminnen en voor dat laatste heb ik gekozen......! Morgen gaat ie op de post....!

8 opmerkingen:

Chris zei

Wat maak je dat toch prachtig! Mr. Acker Bilk!!!! Dat is muziek uit de tijd dat Chago en ik verliefd werden! Die muziek heb ik op een langspeelplaat bewaard.

Hannie zei

Wat heb je dit mooi gedaan! En zo bijzonder om een zeemeermin te kiezen,ligt niet zo voor de hand,maar wel apart.Geniet van je muziek!

Christina zei

Ik heb eerst die naam maar es gegoogled. Het zal wel een generatiekloof zijn, maar ik kende em niet. Maar nu ik het gehoord heb kan ik het wel waarderen. Kan me voorstellen dat dit heerlijke muziek is om mee te punchen. Je hebt er een prachtige zeemeermin van gemaakt. Daar al ze zeker blij mee zijn.

ann vanherle zei

Weer een mooi werk

joke zei

Mooie kaart geworden! Echt een onderwaterwereld. De muzikant kende ik ook niet maar ik heb het even opgezocht en het is prettige muziek.
Ik zou er alleen erg langzaam van gaan punchen denk ik ;-)

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat een prachtige zeemeermin heb je gemaakt.
Groet Thea

Jenny zei

Mooie zeemeermin zus, zeer geslaagd zou ik zeggen. Acker Bilk is af en toe zeer rustgevend. Fijne zondag, groetjes Jenny

Janine zei

Geweldig mooi!!! Ik sta paf. Fijne zondag en veel groeten van mij