woensdag 14 november 2012

Tja......

....draaien.....
...en draaien.....
....ik punchte en borduurde......maar het stelt niks voor,maar ik vind het op de één of andere manier mooi....! Wat is jullie mening....geef het gerust, want daar leer ik ook van....ik heb niks aan positieve woorden, terwijl je denkt, wat prutst dat mens er op los.....want een tweede is in de maak.... Inmiddels is mij duidelijk wat er aan schort.....teveel steken gebruikt.....!!

13 opmerkingen:

Ineke zei

Tja, eerlijk gezegd weet ik het ook niet goed. Ik heb ook wel eens zoiets, dan ga je maar door en als het af is ga je twijfelen. Even laten liggen denk ik, dan komt het wel goed.

Chris zei

Ik zou het niet kunnen, maar ik vind het best leuk, vooral door al die kleurtjes.

Liesbeth Wessels zei

Het lijkt wel wat op een bloementuin, een volgende misschien iets meer lijn in brengen. Kleuren zijn prachtig. groeten van liesbeth

Corina zei

Ik vind het eigenlijk wel heel erg mooi, dat abstactere ben ik zelf ook niet zo goed in, maar deze mag je best zo laten!

marjolijn zei

Zo werken is natuurlijk heerlijk. Maar als ik er iets opbouwends tegen aan mag gooien, zou je de verschillende elementen wat meer met elkaar kunnen verbinden, bijvoorbeeld door borduursteken. Je hebt op meerde plaatsen wat groene borduursteken gemaakt, maar alles staat nog los van elkaar. Ik denk dat het leuk is als je daarmee een verbinding kunt gaan maken. Kun je hier wat mee en lijkt je dat wat?
gr. Marjolijn

Kiekplaotiesenzo zei

De kleuren zijn prachtig, iets TE nonchalant? ik zou er ook meer lijn in brengen. de tweede komt het BEST uit de bus... groet, Diny

Chriss-Cross zei

Als ik ergens over twijfel, dan hang ik het in het zicht en loop er een paar dagen langs. Uiteindelijk valt het kwartje en weet ik wat er nog mist (of niet). Ik ga voor foto 1, omdat ik denk dat foto 3 op zijn kop staat en dan mis ik linksonderin nog wat diepgang in punchwerk of borduurwerk. Maar trek je vooral niet te veel aan van mijn mening, want mijn punchwerk komt tot nu toe niet verder dan proeflapjes!

Hannie zei

Helemaal niet zo gek! Een abstract werkje. Maar zoals Marjolijn zegt,misschien een idee,om de stukjes borduur te verbinden?

ann vanherle zei

Ik zou de bloemen iets meer aflijnen zoals je die éné bloem met de kettingsteek hebt gedaan

Dorothé zei

Bij foto 1 zou ik de contouren van de bloemen en de bladeren iets benadrukken. Maar ook zonder dat is het al een mooi werk.

Johanna Zweden zei

Ik vind het schitterend, het lijkt wel een doolhof, of een tuin ,
Je kan er alles in zien, als je goed gaat kijken, ik zie zelfs een roos.
fijne dag gr joke

Leny Huneman zei

helemaal mijn ding, mag je ook niet zien wat het is.
Maar het is misschien een beetje teveel van het goede.
Verbindingen maken zoals Marjolijn voorstelt of groepjes formeren, zodat het wat rustiger toont?
Succes Janny

Jacquelines blog zei

Het heeft iets Janny, maar ik kan het niet benoemen. Waarschijnlijk omdat het bij elkaar toch heel rijk is..?