donderdag 13 december 2012

Ontvangen en verzonden....

Het is als "geven en nemen"..... : Deze kaart kreeg ik als eerste van Nienke, door mee te doen met de Kerstkaartenruil op het Art-quilten-forum.
Vervolgens kwam deze binnen, gemaakt door Christina. Beiden prachtige kaarten. Inmiddels heb ik er zelf ook 7 verzonden. Ben benieuwd of de dames ze al binnen hebben.
Gisteren kwam deze kaart van Helinä van de Fibre-Fevergroep binnen. Zoals je zult begrijpen heb ik er zelf ook eentje verzonden, maar daar heb ik helaas geen foto van genomen. Hij werd verstuurd naar Masha in Rusland en laat ik hopen dat zij er wel een foto van gaat maken.....
...en dan gaan de verjaardagen ook nog "gewoon" door deze maand. Deze maakte ik voor Ritva in Finland. Zij is lid van de FF-groep.OP een gepunchte ondergrond van wol op organza heb ik "kunst"bloemen gepunchd, wat Angelina erbij gesmolten en met zwarte tule overtrokken.

5 opmerkingen:

Chris zei

Wat zal jij toch een prachtige verzameling fiberkaarten hebben!

Christina zei

De postbode heeft het er maar druk mee

Johanna Faber zei

Schitterende kaarten
fijne dag groetjes Joke

Jenny zei

Je hebt weer een mooie kaart gemaakt voor Ritva! Volgens mij loopt de postbode bij jou de komende dagen de deur niet voorbij.......hihi groetjes Jenny

Hannie de Beer zei

Genieten dus,deze dagen! Wordt een prachtverzameling!