donderdag 3 januari 2013

Hebben jullie dat ook...?


...ik bedoel dat je in een nieuw jaar alles achter je mag laten en totaal opnieuw kunt beginnen, of ga je "gewoon" door....! Zoals de meesten van jullie nu wel weten is de maand december erg moeilijk voor mij en daarom ben ik altijd blij dat het weer januari is.....! Maar om dan weer aan de slag te komen....? Enfin, de eerste van dit jaar is al onderweg naar Hannie, maar die kan ik nog niet laten zien, want ik weet niet of ze hem al ontvangen heeft. Ik was wat laat met posten en als de post het nog steeds zo druk heeft als in december, dan kan het nog wel ff duren ook...! De tweede zie je hiernaast.
Een week geleden heb ik wat vliesofix geverfd en daarna met servetten beplakt. Met dit materiaal kan ik eerst wel even vooruit.

6 opmerkingen:

Chris zei

Een maand met speciale, emotionele herinneringen en gedachten? Ja, dan is januari weer een nieuw begin. Goed dat je dat steeds weer oppakt hoor!

tiny zei

Ja ik kan me het heel goed voorstellen hoe jij je voelt, ik ben ook blij dat het weer jan. is, en probeer gewoon weer door te gaan, ook al is het weer een nieuw jaar het blijft toch bij je.
Ben benieuwd naar je kaart voor Hannie, maar deze mag er ook zijn, ik blijf het kleine kunstwerkjes vinden.
Groeten Tiny

Christina zei

Dat heb ik nog nergens anders gezien, geverfde vlisofix beplakt met servetten. Leuk idee

joke zei

Leuk idee vliesofix met servetten beplakken.Maar waarom verf je de vliesofix dan eerst? Plak je het niet helemaal vol?

Hannie de Beer zei

Altijd leuk een nieuw idee aan het begin van een nieuw jaar!

Leny Huneman zei

Fijn dat je in het nieuwe jaar al weer met wat begonnen bent. Helpt wellicht.
Ik probeer me voor te stellen hoe dat is, eerst vliesofix verven en beplakken met servetten. Er gaat bij mij nog geen lichtje branden. Waarom doe je dat zo?