dinsdag 2 april 2013

SPAM......!


Iedere morgen heb ik wel een Spammelding.....hebben jullie dat nu ook....? Ik ben eigenlijk niet van plan om er weer een verifieerprogramma op los te laten....en zal het daarom nog een tijdje aanzien....en hopen dat het over een tijd voorbij zal zijn...!?

8 opmerkingen:

Klaske zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Klaske zei

Ik vind de laatste tijd zo nu en dan weer wat in mijn mailbox, gelukkig komen de meeste niet op mijn blog maar in de spammap, maar ik heb zonet de instelling verandert zodat je niet meer anoniem kunt reageren. Er is eigenlijk maar 1 iemand die serieus anoniem bij mij reageert, en zij heeft mijn emailadres wel..
Ik wil ook niet aan die verificatiewoorden beginnen, ik kan ze zelf ook niet altijd goed lezen.Fijne dag Janny

Lida zei

ja dat heb ik ook en het enige wat ik doe is het aanmerken als spam en doorgaan, wordt het echt te gek dan ga ik wel weer een poosje zonder anoniem verder en na een week zet ik dat weer terug en ben ik er een poosje van verlost! Nog een heel fijne dag en wat een gave foto!
Groetjes
Lida

Chris zei

Déze Spam ziet er wel goed en lekker uit! Die andere is vervelend. Ik heb er ook af en toe last van, maar het valt toch wel mee.

Hannie de Beer zei

Ik heb het echt zelden of nooit, het is heel vervelend! Je hebt gelijk dat je even afwacht en dan maar weer de woordverificatie erop!

Annet zei

Ik had er alleen last van op oudere berichtjes. Daarom heb ik moderate aangezet voor berichtjes ouder dan 7 dagen.

Liesbeth Wessels zei

ja ik vind er ongeveer 3 per week in de spammap. Altijd onzin engelse mailtjes met een link. Ik gooi alles meteen weg. Ben blij met de spammap.
groetjes van liesbeth

christina zei

inmiddels heb ik gemerkt dat jij je woordverificatie weer aan hebt gezet.