maandag 15 april 2013

Weer iets anders uitgeprobeerd


Eerst heb ik Vliesofix geverfd met textielverf.Eerder deed ik dit ook al eens, maar wist toen nog niet dat je dat ook aan de plakkant kon moest doen.Dit moet je dus aan de plakkant doen ! Je maakt dan eerst deze kant iets nat met een verfkwast en vervolgens wordt de verf aangebracht, dan laten drogen. Je krijgt zo een hele leuke structuur. Vervolgens knip of snijd je het benodigd stukje uit en legt dat met de plakkant op de stof. Strijken en papier verwijderen....er blijft dan iets van de Vliesofix aan je papier zitten, maar dat is juist zo leuk... Vervolgens een afbeelding van een mooi servet op de Vliesofix strijken. Het bandje had ik al voorzien van Vliesofix, zodat ook deze mooi mee werd vastgestreken. Nog wel even een paar steekjes toegevoegd, afwerken en klaar is de kaart. Niet zoveel bijzonders eigenlijk, maar wel weer iets geleerd.....!

12 opmerkingen:

Ineke zei

Wat grappig. Ik heb het juist altijd aan de plakkant gedaan en nog nooit andersom.Dat ga ik dan de volgende keer doen.

Liesbeth Wessels zei

leuk om te blijven proberen. Niet veel werk (als je geverfde vliesofix hebt liggen) en toch een resultaat waar men bewonderend naar kijkt. Leuk met dat lintje ! groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Ik deed het ook altijd op de plakkant! Geeft het mooiste resultaat doordat het een boomschors effect krijgt. Maar jou manier ga ik toch ook eens proberen! Een leuk werkje is het geworden!

Ellen zei

Leuk geworden in combinatie met de servetten.
Gr Ellen

Lida zei

Nu ik vind hem wel bijzonder en wat een enig idee! Ik kijk met veel plezier naar jouw kaarten en alle verschillende technieken die je gebruikt! Heel gaaf!
Fijne dag
Lida

margaret zei

a great piece and thanks for sharing the technique with us

Corina zei

Wat leuk!

Monica zei

Wat leuk al die techniekjes, het ziet er schitterend uit hoor,

Chris zei

Alweer zo'n leuke techniek. Ik leer nog eens wat!

christina zei

Hoe kom je er op! Leuk expeiment

Thuis Thuis zei

Wat een leuk idee.
Toch eens proberen.
Zo leuk idee' tjes opdoen bij andere.
Thanks.
Fijne avond,
Groetjes,
Annette

Leny Huneman zei

Dat met dat servetje is nieuw voor me. Uitproberen dus.
Bedankt.