donderdag 13 juni 2013

Getackeld door medicijnen......


Eindelijk weet ik nu waar mijn gebrek aan energie vandaan komt. Medicijnen zijn de oorzaak....! Doordat mijn Zorgverzekering het noodzakelijk vond dat ik een bepaald medicijn (tegen hoge bloeddruk) van een ander merk moest gebruiken, omdat dat goedkoper was, kon ik afgelopen dinsdag niet naar een receptie en een tuinclub-bijeenkomst....Zo duizelig was ik nog nooit, ik kon geen been voor het ander krijgen....! De huisarts vond dat het maar een toestand was en raadde mij min of meer aan over te stappen naar een andere verzekering, omdat alleen de onze (Univé) er dergelijke praktijken op na houdt. Zij bepalen wat de patiënt moet slikken, niet de huisarts. Ik heb geëist dat ik mijn oude medicatie terugkreeg, moet dit alleen wel zelf betalen....Nou ja, hoezo zelf...? Het wordt ook gewoon van de Eigen Risico afgetrokken..... Hebben jullie ook al eens een dergelijke ervaring gehad, ik wil het graag weten...... Boven zie je een verjaardagskaart die ik vanmiddag voor Birgit heb gemaakt, want ook vandaag gaat het nog niet zo goed, dat wij de reis naar het westen des lands, die we in de planning hadden, kunnen maken. Gelukkig kon ik mij er wel toe zetten om weer eens een kaart te gaan maken. Met zo weinig moeite een leuke kaart gemaakt met geverfde Vliesofix en Angelinafibers.Minno vond het meer een kerstkaart, nou dat zij dan zo !

13 opmerkingen:

Annet zei

Wat een vervelende situatie, ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Mooie kaart, daar zal Birgit vast blij mee zijn.

Tonny zei

Ik ga je morgen prive mailen, Janny

christina zei

wat een gedoe Janny. En dat in Nederland. Helaas, ik kan je niet helpen

Ellen zei

Hoi janny .Wat naar .
Ik heb wel slechte ervaring met bloeddruk pillen wat bijwerking betreft,maar kreeg toen gewoon anderen en toen ging het goed .Geen problemen met de zorgverlener(achmea)

margaret zei

lovely card. We are so lucky her in GB with our National Health service, maybe we do not get operations done as quickly but at least it is all free.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat een vervelend gedoe dat je niet de medicijnen mag gebruiken die de dokter voorschrijft. We moeten steeds meer betalen maar krijgen minder!
Ik hoop dat jij je snel beter voelt en ik vind je kaart prachtig.
Groet Thea

Hannie de Beer zei

Wat vervelend! Ik ken dergelijke verhalen wel, maar niet uit eigen ervaring, ik gebruik helemaal geen medicijnen. Ik kan je alleen adviseren om het niet te accepteren. Gewoon voet bij stuk houden voor je eigen medicijnen!

Hannie de Beer zei

Vergeet ik nog je mooie kaart te bewonderen, gelukkig is die wel goed gelukt!

Ineke zei

Ik heb juist heel veel medicijnen, maar wel zo dat ik (uiteindelijk) de goeie heb. Ik ben natuurlijk wel snel door mijn eigen risico heen bij CZ.

marjolijn zei

Prachtige kaart. Helemaal geen kerstkaart hoor! Ik heb gelukkig niet deze ervaring, maar ik slik ook niet veel. Wel zien dat je het vergoed krijgt en anders maar overstappen naar een andere verzekering.

Lida zei

Hoeft niet persé je verzekering te zijn, kan ook je apotheek doen! Moet ook altijd vragen om al mijn medicijnen voor drie maanden, anders iedere maand terug en zij rekenen dan €10 voor iedere handeling! Geen enkele verzekering eist dit! Dus ook die stevig aanpakken!
Maar ik wens je sterkte en een snel herstel! Gave kaart en ja dat blad geeft wel die impressie! Groetjes
Lida

Johanna Faber zei

Dacht dat Zweden erg was, maar lees dat het in Nederland net zo erg is met de verzekeringen dit is niet normaal om zo met een mensenleven te spelen
Hoop dat je gauw weer op je oude medicijnen terug bent
Sterkte
wat een schitterende kaart
Fijne midzomer groetjes Joke

DEKAKADO zei

Joh, wat vervelend met die medicijnen. Moest niet kunnen. Ondanks dat heb je toch nog een mooie kaart weten te maken. Klasse. Groetjes, Marleen.