woensdag 26 juni 2013

viltkaart voor Anita


Hij ging gisteren op de post, deze "stoffige" kaart voor Anita de R. Ik hoop dat ze van kleur houdt.

donderdag 13 juni 2013

Getackeld door medicijnen......


Eindelijk weet ik nu waar mijn gebrek aan energie vandaan komt. Medicijnen zijn de oorzaak....! Doordat mijn Zorgverzekering het noodzakelijk vond dat ik een bepaald medicijn (tegen hoge bloeddruk) van een ander merk moest gebruiken, omdat dat goedkoper was, kon ik afgelopen dinsdag niet naar een receptie en een tuinclub-bijeenkomst....Zo duizelig was ik nog nooit, ik kon geen been voor het ander krijgen....! De huisarts vond dat het maar een toestand was en raadde mij min of meer aan over te stappen naar een andere verzekering, omdat alleen de onze (Univé) er dergelijke praktijken op na houdt. Zij bepalen wat de patiënt moet slikken, niet de huisarts. Ik heb geëist dat ik mijn oude medicatie terugkreeg, moet dit alleen wel zelf betalen....Nou ja, hoezo zelf...? Het wordt ook gewoon van de Eigen Risico afgetrokken..... Hebben jullie ook al eens een dergelijke ervaring gehad, ik wil het graag weten...... Boven zie je een verjaardagskaart die ik vanmiddag voor Birgit heb gemaakt, want ook vandaag gaat het nog niet zo goed, dat wij de reis naar het westen des lands, die we in de planning hadden, kunnen maken. Gelukkig kon ik mij er wel toe zetten om weer eens een kaart te gaan maken. Met zo weinig moeite een leuke kaart gemaakt met geverfde Vliesofix en Angelinafibers.Minno vond het meer een kerstkaart, nou dat zij dan zo !

donderdag 6 juni 2013

wie kan helpen....?


Ik ben al een tijdje op zoek naar dit garen: Painters Threads Shimmer Blend Ribbons Floss. Wie weet waar het te bestellen is.....? Zowel Nederland als Duitsland. Inmiddels heb ik ergens iets besteld, maar ik vermoed dat dat niet het juiste garen is. Ik heb geen ervaring in het bestellen in Engeland, durf het daarom niet aan om daar te bestellen.

zaterdag 1 juni 2013

even geen stoffige berichten.....


....maar wel wat bloemige......!Tijdens mijn Blogrondje vanavond zag ik genoeg Wisteria's in bloei. De mijne doet er niet voor onder. Mijn hele tuin staat vol met Akeleien, meestal kun je niet in een bloem kijken, bij deze soort wel. Is ie niet prachtig...?Afgelopen winter werd ze ontvreemd en gelukkig teruggevonden, ze kijkt weer tevreden uit over dit gedeelte van de tuin.