dinsdag 14 januari 2014

Afgekeken en nagemaakt....?

...en dit keer kan ik volmondig "Ja" zeggen, want dit ideetje heb ik afgekeken van haar
Eerlijk gezegd schaam ik me best wel een beetje, want ook deze heb ik enigszins nagemaakt. Ik roep namelijk altijd dat ik niet namaak, maar het ontwerp gebruik om er vervolgens weer iets anders mee te doen. Maar je kunt niet altijd origineel blijven, ook schilders gebruiken vaak veel van elkaar om er vervolgens weer een andere draai aan te geven en bovendien is het een goed ding om van de "niet populaire lapjes", af te komen. Dus sorry Hannie, ik gebruikte jouw idee....!!!

13 opmerkingen:

Ineke zei

Ach Jannie,alleen het idee heb je overgenomen.Het is toch jouw werk. Je zou wel erg origineel moeten zijn om iets te verzinnen wat nog nooit gemaakt is. Leuk hoor.

Lida zei

Het is gewoon een enige kaart geworden en ideeën van elkaar overnemen is geen diefstal maar een compliment voor degene die op het idee kwam! Dus gewoon doorgaan met het "namaken" van gave ideeën! Groetjes
Lida

Jenny zei

2 mooie kaarten zus, je bent dus ook weer creatief bezig vandaag.... groetjes Jenny

tiny zei

Ook al heb je Hannie haar idee gebruikt, het is toch anders. Ik vind beide heel mooi en een kunst dat je de kaarten maakt. Groeten Tiny

Liesbeth Wessels zei

De kaarten zijn altijd weer anders. het is toch goed als je laat inspireren door een ander. niks mis mee. groeten van liesbeth

Chris zei

Het is toch ook mooi dat iemand je op een idee kan brengen. Zo kunnen we elkaar inspireren. Niks mis mee, vooral als je het er bij vermeldt. Prachtig vind ik de viooltjes!

christina zei

beter goed gejat dan slecht bedacht

Anoniem zei

De kaarten zijn mooi en er worden zoveel ideeen gebruikt door iedereen,dat is geen punt.Kijk eens naar alle boeken over kaarten die door veel mensen gebruikt worden en vaak precies nagemaakt worden.Dat zie ik bij deze kaarten niet.
Succes met jouw kaarten.
groetjes,Truus uit Drenthe

Hannie de Beer zei

Leuk toch om elkaar te inspireren. Ze zijn erg leuk geworden! Hier ligt ook nog van stof, dus ga ik in de toekomst jou weer na-apen ?

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat heerlijk dat dit kan en dat jullie er beiden van genieten...de resultaten zijn prachtig

margaret zei

beautifully stitched

Tante Tuut zei

Janny, we leren allemaal van elkaar en dit zijn jouw unieke werkjes. Mooi gedaan hoor!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Prachtige kaarten en dat noem ik gewoon inspiratie opdoen bij elkaar.
Komen die bloemen uit een lap stof of.........?
Groet Thea