dinsdag 10 juni 2014

een beetje uitgeblust...maar ik zou zo graag iets te doen hebben in de bus, tijdens onze vakantie, soms zijn de ritten wat vervelend,,,,,....Is er iemand die mij iets kan adviseren....? Ik kan natuurlijk niet al teveel "rommel" meeslepen......!
Ik geef het toe, ik kan er dit keer niet echt zelf opkomen, wat ik zal doen.....!

15 opmerkingen:

Lida zei

Te beginnen kun je een e-reader meenemen, altijd ideaal om op vakantie ladingen leesvoer in mee te nemen, maar ook iets om te haken (bloemetjes voor kaarten etc.), dus kleine bolletjes katoen en een haaknaald, maar ook een klein simpel borduurtje is makkelijk mee te nemen, maar je kunt altijd nog lekker je ogen dichtdoen en lekker uit rusten! Veel plezier, groetjes
lida

Marjan zei

Die E-reader van Lida kwam ook gelijk bij mij in gedachten. En inderdaad een klein haakwerkje of een borduurwerkje van één kleur en uit het hoofd iets borduren. Maar lekker dagdromen bij een mooi muziekje is misschien ook een optie, of een handwerkje onderweg aanschaffen, dan heb je meteen een 'souvenir'. Ik weet niet wanneer je op reis gaat, dus nu alvast maar heel veel plezier en mooie kilometers toegewenst en blijf gezond daar!
Groetjes weer

mariet zei

I-Pad om filmpjes over textiele werkvormen te bekijken of om Pinterest te bekijken.
Ik neem altijd kleine bamboe breinaaldjes mee en brei babysokjes van restjes wol.( voor in het vliegtuig) Vinden de stewardessen erg leuk.
Verder een e-reader.......
Maar rust vooral lekker uit, vooral ook je hoofd. Als je thuis komt bruis je dan weer van ideeën.
Veel plezier
Mariet

Truus zei

Misschien een stitchery of klein borduurwerkje/patchwork?
Een boek om te lezen,al kan ik niet lezen in een bus/auto.
Heel veel plezier en alvast een gezellige vakantie(zonder teken!!)
groetjes,Truus uit Drenthe

Hannie de Beer zei

Ook ik denk aan borduren . Kleine lapjes meenemen en wat kleurtjes garen om vrije steken te borduren, is helemaal in! Of kleine haakwerkjes maken. Ze hebben nu bij Action erg leuke kleine pakketjes met niet te dik mini knotjes haakgaren in felle kleurtjes. Erg leuk!
Fijne vakantie, en rust ook wat uit! Waar gaat de reis heen?

Ellen zei

Haken!!!! ben nu een omslagdoek aan het haken.Er zijn diverse Facebook groepen Voor haakpatronen.Zo heerlijk rustgevend. Goed te doen in de bus.

Anita zei

Hexagonnetjes om van die bloemetjes te maken. Je hebt alleen maar voorgesneden stofjes, kartonnetjes, garen, naald en schaar nodig. past in een blikje. Thuis kun je ze eventueel weer borduren.
Fijne vakantie

Liesbeth Wessels zei

Hallo Janny, wij gaan ook over 10 dagen weg. Ik neem haakwerk mee, wat borduurwerk en wat applikatiewerk, wat ik allemaal van te voren kan voorbereiden en alle juiste materialen bij kan zoeken. Niets doen is ook niets voor mij. daarnaast gaan er per week 2 weken uit en heb ik een sudokuboek bij me... Prettige vakantie.groeten van liesbeth

Liesbeth Wessels zei

Hallo Janny, wij gaan ook over 10 dagen weg. Ik neem haakwerk mee, wat borduurwerk en wat applikatiewerk, wat ik allemaal van te voren kan voorbereiden en alle juiste materialen bij kan zoeken. Niets doen is ook niets voor mij. daarnaast gaan er per week 2 weken uit en heb ik een sudokuboek bij me... Prettige vakantie.groeten van liesbeth

tiny zei

Alles is al voorgesteld en je zult er dus wel iets uithalen. Vanaf deze kant een hele fijne vakantie. Groetjes Tiny

Joke zei

Een vriendin van me neemt altijd een zakje met garens en heel kleine lapjes mee en en leporello van stevig papier maakt dan al bordurend onderweg een boekje van wat ze zietals vakantieherinnering. Geen borduurring nodig en je moet het doen met wat je hebt, heel uitdagend ;-). Maar haken is natuurlijk ook iets dat je makkelijk in een bus doet.

Johanna Faber zei

Zet op je E reader kleine werkjes en dan komen de ideeen vanzelf wel
Neem een teken blok mee, en doedel alles wat je tegen komt onderweg
Veel vakantie plezier
Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden Joke
'

Johanna Faber zei

Ps in elke handwerk winkeltje wat je tegen komt, koop je iets voor een klein project zo heb je niets mee te slepen, en als je thuis komt dan heb je veel dingen af,

Chris zei

Als ik alle reacties zo lees, kan je heel wat uitkiezen om mee te nemen! Ga vooral heerlijk genieten joh. Van alles wat je om je heen ziet. Lekker ontspannen. Hele fijne vakantie hoor!

Anoniem zei

iets te breien misschien??? Op de rondbreinaald kun je in allerlei stoelen toch breien zonder last te hebben van leuningen of andere mensen. Fijne vakantie
groetjes Rian

http://roeflicht.blogspot.nl/