zondag 26 april 2015

tocht in Nepalhttp://www.bbc.com/news/world-asia-32465345http://www.bbc.com/news/world-asia-32465345

http://www.nu.nl/buitenland/4038229/aardbeving-treft-culturele-hart-van-nepal.htmlhttp://www.nu.nl/buitenland/4038229/aardbeving-treft-culturele-hart-van-nepal.html

Omdat er toch heel verontrustende berichten en beelden naar buiten komen en mij herhaaldelijk gevraagd wordt hoe het nu met onze zoon gaat, even dit bericht:

HET GAAT HEM GOED !!! Dat is het belangrijkste voor ons....... Er is mondjesmaat contact en Internet en Whatsapp is uitgevallen. Men hoopt toch morgen nog naar huis te kunnen vertrekken (hoop doet leven), maar of dat gaat lukken....? We wachten af........!

Inmiddels is hij sinds afgelopen maandag (Koningsdag) weer thuis...... DANK voor jullie aandacht en medeleven.......er zal nog het één en ander verwerkt moeten worden, want ook bij ons is het niet in de kouwe kleren gaan zitten....!

8 opmerkingen:

els zei

Wat een geruststelling om dat te weten.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat een opluchting.
Groet Thea

Truus zei

Sterkte en ik hoop dat jullie hem spoedig thuis kunnen begroeten!!!
groetjes,Truus uit Drenthe

Hannie de Beer zei

Gelukkig toch! Ik kan me voorstellen dat het toch onrustige dagen zijn ,voor jullie. Hopelijk is hij binnenkort weer thuis.

Joke zei

Gelukkig weet je dat het goed met hem gaat.

Anita zei

Fijn dat jullie weten dat het goed met hem gaat, heel spannend zo. En ik hoop dat je hem snel weer in je armen kan sluiten

Johanna Faber zei

O Janny wat angstig, maar gelukkig dat het goed met hem gaat
Hoop dat hij onderweg naar huis is
Fijne dag vanuit Zweden

Chris zei

Dat is ook wat, dat jullie zoon juist nu daar is. Wat een zegen dat het goed met hem gaat. Je zult wel heel blij zijn als hij straks weer thuis is!