vrijdag 24 juli 2015

Balsemien is niet meer.....!

Wie kende haar niet in de quilt-en handwerkwereld, uilen- en schapenwereld.....?
Haar prachtige verhalen, die, zoals het vaak leek, zo uit haar duim gezogen waren. Of het nu ging om verhalen over de geboorte van een lammetje, of wat poesjes, Balsemien wist er altijd wel een leuk verhaaltje van te maken....... Haar border-collies waren ook vaak het onderwerp op haar leuke Blog. Ja, waar genoot ze eigenlijk niet van...?

Mijn persoonlijke ontmoeting (jaren geleden) met Mienke, zoals ze in werkelijkheid heette, was naar aanleiding van mijn oproep naar speciale bouillonblokjes (Italiaans), die ik opeens nergens meer kon vinden in de supermarkten hier. Opeens stond ze zomaar voor mijn deur, met de mededeling dat zij ze gevonden had in een winkel in Groningen en dat ik ze mocht hebben. Nee, betalen was er niet bij.....Zij was blij mij geholpen te hebben......DAT was Balsemien......!
Vanmorgen kreeg ik de schrik van mijn leven, toen ik op Faceboek las dat Mienke afgelopen dinsdag 21 juli, op 54-jarige leeftijd, plotseling is overleden......! Onbegrijpelijk......! Ze laat een man en zoon achter ........
                                                 Mienke, dat je mag rusten in Vrede !

12 opmerkingen:

Truus zei

Het is niet te bevatten dit bericht.
Heb verschillende keren met haar gemaild en we zouden nog eens afspreken met elkaar....
Onvoorstelbaar....
Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Ik heb haar blog gevolgd met veel plezier. 54 is veel te jong! Heel veel sterkte aan haar familie.
Marjan

Thuis Thuis zei

Veel te jong! Mijn medeleven met ieder die haar kende en lief had💕
Liefs,Annette

margaret zei

I did not know the lady but so sad to be taken so young,

Monica zei

Oh.... wat een naar bericht, ik volgde haar blog met veel plezier. Zulke berichten grijpen je wel aan. Sterkte voor haar naasten en vrienden.

Johanna Faber zei

O wat een schok, Ja wie kenden Balsemien niet van haar blog
Zo jong!
Mijn hart gaat uit naar haar familie en vrienden
Fijn weekeinden groetjes uit Zweden

Hannie de Beer zei

Ik kende haar niet, maar toch.. Voor jou en haar bekenden sterkte!

Lida zei

Ik ontmoette haar jaren geleden in Rotterdam op de handwerkbeurs, ze stond naast mij en herkende mij van mijn blog, we hebben samen heerlijk staan rommelen tussen lapjes en boeken en nu is zij niet meer, wij zullen haar allemaal missen. Liefs,
Lida

Chris zei

Ach wat ontzettend verdrietig! Zó jong nog. Ik heb haar nooit ontmoet, maar wel af en toe haar blog gelezen. Ik wens alle nabestaanden en haar vrienden heel veel sterkte!

tiny zei

Ken haar niet en heb haar blog ook niet gevolgd, maar heel veel sterkte voor de nabestaande en vrienden die haar gekend hebben.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Mooi geschreven, ik kende haar niet persoonlijk maar volgde wel haar blog.

Groet Thea

willemina szabo zei

Aan Mienke's echtgenoot en family... in de laatste paar dagen Mienke's blog gevonden... And as I peruse these postings I get the feeling that I would have LOVED to have her as my friend. So much that she loved in her daily life I do as well... home, hearth, family and community. Please know, as I read her thoughts, I think of her in the kindest ways. Many greetings and may you all remember her spirit. Willemina...
PS: Thank you for leaving her postings for her fans and me.