vrijdag 16 oktober 2015

wie wat bewaart.....

.......die heeft wat, wordt er gezegd......Deze kaarten moeten vast al meer dan tien jaar geleden zijn gemaakt en ik vond ze bij het opruimen van een mand met kaartmaterialen.......maar kunnen ze eigenlijk nog wel....? De kaarten zijn met zwaar plastic stickers beplakt, waarschijnlijk destijds uit nood geboren, want ik kan me er niks meer van herinneren. Ik heb er overigens nog een stuk of tien van en eigenlijk jammer om weg te gooien.......
Dit zijn de kaarten die ik maakte naar aanleiding van een blogje van haar, op keukenrolpapier geverfd en gestempeld. Echter hou ik niet (meer) van dat plakwerk (de lijm smeert altijd uit op plekken waar ik het niet wil hebben) en had bij één van de laatste kaarten bedacht dat ik het ook wel met reepjes vliesofix kon plakken. Wel een goed idee. Ook heb ik er twee gestikt. Gaat snel en geen gepruts met plakwerk. Ben er nog niet uit of de rest van mijn kaarten ook iets dergelijks gaat worden.  Ik heb nog even tijd en uit één velletje keukenrolpapier maak je wel al snel vijf kaarten.

4 opmerkingen:

Jenny zei

Je oude kaarten kun je nog rustig versturen hoor, ik zie dit soort nog wel meer voorbij komen. En de nieuwe manier gaat inderdaad wel lekker snel.

Hannie de Beer zei

Ja zeker kun je de oudjes nog best versturen!. Leuk dat je mijn idee gebruikte en op een andere manier bewerkte!

els zei

Die oude kaarten kunnen best nog hoor. je nieuwe zien er ook mooi uit.

Chris zei

Toch zijn die kaarten van je 1e foto wel heel mooi!
Is dat niet vreselijk lastig om met keukenpapier te werken? Lijkt me een plakkerig klusje!