woensdag 25 november 2015

kaarten en update heup

Annet van de Fiber Fever-groep is binnenkort jarig en deze kaart maakte ik (geheel handmatig) voor haar. Ik kan nog steeds niet in mijn werkkamer komen, maar dit werk bevalt me ook wel zo.

Laat ik nou ook nog Annet getrokken hebben bij de Kerstkaartenswap van dezelfde groep.....enfin, geen probleem, ook deze werd geheel handmatig in elkaar gezet.

Nog even een update t.a.v. mijn val en operatie: alles gaat naar wens, ik loop weer achter de rollator en ook in onze buurt zien ze me regelmatig een rondje maken. De hometrainer wordt benut voor de dagelijkse fietsroute zonder eindbestemming en in het ziekenhuis hebben ze me vanmorgen verlost van een grote pleister, die de wond afdekte. De knoopjes van de inwendige hechtingen zijn ook verwijderd. 18 december mag ik weer voor een röntgenfoto en naar de chirurgisch orthopeed. Voorlopig eerst nog 4 weken te gaan dus.

10 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Gelukkig toch dat het de goede kant op gaat! Wat zijn we toch zonder onze hobby . We bedenken van alles om bezig te blijven. Heel goed hoor! Mooie kaart alweer.

Liesbeth Wessels zei

Het proces lijkt voorspoedig te gaan, daar heb je geluk mee. En natuurlijk komt het ook doordat je veel rondjes loopt. En zonder naaimachine levert heel mooie kaarten op.

tiny zei

Dat gaat de goede kant op, en handmatig maak jij ook schitterende kaarten waar iedereen blij mee is. Blijf zo doorgaan en je loopt binnenkort weer als een kievit. Groetjes Tiny

Anita zei

Wat een leuke kaarten, heerlijk werkje zo zonder machine. Fijn dat het zo goed gaat.

Marjan zei

Fijn dat je vooruit gaat, lekker dat je af en toe even een frisse neus kunt halen.
Je kaarten zijn weer plaatjes!
Groetjes weer

Joke zei

Fijn dat het zo goed gaat. Gelukkig kun je met de hand ook van alles doen.

ann vanherle zei

spoedig herstel

els zei

Fijn om te lezen dat je herstel naar wens verloopt. Het is wel lekker dat je tenminste nog met je handen bezig kunt zijn. Leuke resultaten.

nieneke nia zei

Wat een mooie kaarten ...heel mooi gemaakt ...
Beterschap en veel sterkte

Annet zei

Gelukkig loop ik een beetje achter met het lezen van blogs, deze kaarten zag ik dus voor het eerst toen ze in de brievenbus lagen. Beiden zijn een schot in de roos (ik ben een fan van de bloemenkinderen). Nogmaals bedankt voor de prachtige kaarten.