woensdag 25 maart 2015

receptenquiltje en meer

Mijn receptenquiltje voor deze maand, welke ik maakte voor Hannie. De techniek heb ik net als het vorig quiltje, op de Blog van Christel gezien. Ik vind het zo'n leuk techniek, dat het best wel eens kan zijn, dat ik dat bij de volgende quiltjes ook ga gebruiken.
Het recept was dit keer een zelfgemaakt likeurtje (vandaar de fles en glas op de voorkant). Je moet wel van gember houden, anders zou ik er niet aan beginnen.
Verder maakte ik nog wat kaarten voor de verjaardagsdoos.......
....en kreeg ik deze prachtige Matroushka van de Finse Helinä, want ook de Fiber Fever-groep is weer gestart, om elkaar maandelijks een kaart te sturen, met een persoonlijk gekozen onderwerp.

vrijdag 13 maart 2015

punchen

Gisteren ging hij op de post, mijn uiltje voor Annet (van de Fiber Fever-groep). Het is op de punchmachine gemaakt. Zou ze hem kunnen waarderen....? 

dinsdag 3 maart 2015

Mysterykaarten

Vandaag kreeg ik deze mooie Mysterykaart binnen van Trees, volgens de regels gemaakt (groen, goudkleur, borduren en metaal). Het blijft telkens een verrassing wat de post me brengt..........

......deze kreeg ik een week geleden van Gerrie, voor de maand januari was de opdracht: blauw, stempels, draadjes en plastic.
Mijn eigen gemaakte groene kaart is gisteren op de post gegaan voor Olga. Ik gebruikte drukknopen voor metaal, geverfde vliesofix en allerlei ""overgebleven" stukjes stof/ plastic, waarvan sommige bewerkt zijn met het strijkijzer. De donkergroene stof is gemaakt met krimpvlies.Mijn borduurwerk is functioneel, om de zaak vast te zetten. Jammer dat er al een hoesje omzat toen ik het op de foto zette...hieronder nog een foto zonder hoesje, maar daarvan is de kleur niet goed ......