woensdag 27 januari 2016

Tasje en andere zaken

Bij het opruimen van mijn kamer, kwam ik nog een lap tegen, gemaakt van garens op oplosbaar vlies (Soluvlies). Daar heb ik nu een tasje van gemaakt.
Met wat gehaakte blaadjes en lieve-heers-beestjes opgesierd. 
Dit zijn overigens wat nieuwe kastjes, waar heel wat materiaal in opgeborgen kan worden. Als ik nu de spullen maar terug kan vinden.......
Voor een tuinvriendin maakte ik tussendoor ook nog een verjaardagskaartje.
Liesbeth, van de Fantasticfabric-groep is binnenkort jarig en kreeg deze gestempelde kaart met bloemetjes toegestuurd.
Dan hebben we bij de Fantasticfabric-groep een nieuw item. We sturen elkaar zelf geverfde en/of zelf gestempelde lapjes ter grootte van 30x30 cm toe. Dit lapje heb ik bewerkt met een thermofax screen en daardoor kreeg het wat slakken te verwerken. Trees liet al weten dat ze het ontvangen had. 

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Ja Jannie, jouw prachtige kaart is gisteren binnen gekomen. Heel mooi van kleur, heel feestelijk ook. Bedankt. En leuk dat je nu toch meedoet met de lapjesswap !

tiny zei

Leuk hoor die tasjes, jij bent ook van alle markten thuis, je kaarten mogen er ook weer zijn schitterend hoor. En dan je lapje......een kunstwerk . Veel plezier in je opgeruimde hobbykamer en ik hoop dat je alles weer kunt vinden.

Hannie de Beer zei

Een geweldig leuk tasje. Ook je kaarten zijn prachtig!En je zult al veel plezier hebben van je kastje! Heel herkenbaar dat je naar je spulletjes moet zoeken!

Hannie de Beer zei

Vergeet ik haast om je een compliment te geven voor je fraaie lapje!

Anoniem zei

Prachtig dat tasje ! zo ook de kaarten....... jij zit niet stil he.
groetjes van Diny

Anita zei

Wat een mooie kaarten, tas en lapjes. je bent weer heerrlijk bezig. Vind je uil op je kopplaat trouwens ook erg mooi.

els zei

Wat een mooie resultaten laat je hier weer zien. Prachtig tasje, erg mooie kaarten en dat lapje is ook schitterend. Je bent lekker bezig.