dinsdag 6 september 2016

Blogs die ik volg


Er staan zoveel Blogs (die ik volg)  bij mij op de site, waar al tijden niks op geplaatst is. Sommige hebben al meer dan een jaar geleden hun laatste bericht gekregen. Ik sta echt in dubio om die te verwijderen, als die binnenkort niet vernieuwd worden.


Sorry daarvoor.....!
7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Je hebt gelijk , Heb ik ook al overwogen Janny, en er al enkele verwijderd . Er is dan weer plaats voor wat nieuws?

els zei

Ik heb er toevallig gisteren ook al enkele verwijderd. Geniet erg van degene die trouw "posten".

tiny zei

Ik denk dat het een heleboel dames zo gaat, Facebook heeft een boel overgenomen, niet dat ik zoveel post , maar vind een blog iets persoonlijker dan FB . Zal eerdaags ook eens weer wat posten, maar ben zo druk buiten dat er van handwerken niet zoveel komt. Dan maar het buitenwerk laten zien. (lol) Groetjes Tiny

Anoniem zei

Dat komt inderdaad door Facebook.Ik betrap me erop dat ik veel minder blog en ook minder blogs volg.Op Facebook volg ik veel quiltster.....Groetjes Ellen

Marjan zei

Ook ik schoon af en toe de blogs. Soms omdat er niets meer op gebeurd, maar ook wel eens omdat ze me minder zijn gaan aanspreken. De lijst met blogs die ik volg, probeer ik ook niet te lang te maken, anders is er veel te veel te lezen *Ü*. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar er gaat ook erg veel tijd in zitten.
'Gelukkig' zit ik niet op Facebook, want anders zou ik nóg meer tijd kwijt zijn met al die leuke berichtjes.
Ik probeer regelmatig reacties achter te laten, maar dat lukt niet altijd (soms gewoon geen tijd maar ook soms als we op reis zijn en dan geen internet hebben).
Jouw blog bezoek ik graag. Ik vind het leuk om bij jou heel andere technieken langs te zien komen waar ik vaak nog niet eerder over gehoord had.
Dus Jannie: dank voor je blog met al dag moois en dank voor de reacties die je op mijn blog achterlaat!
Groetjes weer

joke zei

Je hebt gelijk, ik heb dat een poosje geleden ook gedaan. Ik denk inderdaad dat Facebook er voor zorgt dat er minder geblogd wordt. Maar op een blogpost kun je toch veel meer kwijt vind ik.
Andersom merk ik ook dat er soms dagen voorbijgaan waarop ik er zelf geen erg in heb om blogs te lezen.

Eke zei

Ik beken onmiddellijk dat ik ook niet een regelmatige blogger ben. Soms post ik een paar dingen achter elkaar, dan weer een tijd niets. Bij mij heeft dat vooral te maken met het feit, dat ik de laatste tijd druk ben met zaken die ik niet kan laten zien.... tja.
Verder heb ik ook laatst mijn lijst van blogs eens nagegaan, sommige heb ik inderdaad verwijderd omdat er niets gebeurd. Geloof zeker dat Facebook ook een rol speelt in het blogverloop.