zondag 27 maart 2016

Gaat het goedkomen....?

Gisteravond een papje van water en meel gemaakt en daarmee een turqoise lap ingesmeerd. Vanmorgen was het droog en vanmiddag heb ik er wat verdunde acrylverf opgespoten. Inmiddels is het wel al droog, maar ik wacht tot morgen voordat ik de meel er af ga peuteren.
Inmiddels hangt er ook een tweede (grotere) lap te drogen, maar als ik beide lappen bekijk gaat er niet zo heel veel verf op komen.......Is dat bij jullie ook zo en valt het daarna mee, of gebruik je geen verdunde verf......?

woensdag 9 maart 2016

gekregen en verzonden

Gisteren viel deze mooie paars/witte kaart, gemaakt door Trees, bij mij in de bus. Heel leuk gedaan. Je moet maar steeds weer iets verzinnen.....
Mijn kaart voor deze maand ging naar Gerrie. Een nautulus-schelp, verkregen d.m.v. een thermofax-screen en daarna geborduurd.  De achtergrond is d.m.v. dendritic monoprinten ontstaan. Dit alles op een zelf geverfd lapje.  Weer een mooie ruil.

vrijdag 4 maart 2016

Voorjaarskaarten

 De ondergrond (wol op organza gepuncht) had ik nog liggen en heb hierop wat organza-tulpen genaaid.
En als je dan toch bezig bent, nog een paar tulpen op een Dendritic monoprint......het voorjaar kan beginnen......maar het heeft er kennelijk nog geen zin in.......!

dinsdag 1 maart 2016

Ben even afwezig.....

Ik heb nl. dit boek gekocht en daar staan zoveel leuke dingen in........veel te lezen en te leren......
Bij Bol.com besteld.
Nu kwam ik op de gedachte om i.p.v. een Gelliplate, een siliconenmat ( voor in de keuken) te gebruiken. Is er iemand die dat al eens geprobeerd heeft........? Hoor het graag !