maandag 25 april 2016

uitzichten

 Vanuit mijn keukenraam.....
.....en vanuit de achterdeur.....
Ik zou zeggen, LENTE zet eens een keer door......!

maandag 18 april 2016

zondagmiddagwerk

Ik heb besloten dat ik maar eens meer de lappenmandjes in moet duiken, niet om ziek te worden natuurlijk, maar om die lapjes eens wat meer op te ruimen. Tja, en wat doe je dan, als het toch niet allemaal in de kaarten verwerkt kan worden (schiet ook niet op trouwens). Dan ga je maar iets groters verzinnen..........een A-4tje dus of te wel journaalquiltjes. Ik kon overigens geen onderwerp verzinnen.....Er lag nog een stukje geverfd lutrador en er liggen nog heeeeel wat kantjes in een verzamelbak........Och laten we het dan maar weer bij bloemetjes houden, altijd een dankbaar onderwerp....
Wel moest ik even heel diep nadenken hoe je ook al weer een quiltje in elkaar zet.....
 Voor Gerda van de Fantastic Fabric groep had ik deze ecru-lap al geverfd (door middel van een stencil), die gaat vandaag de deur uit. Ik hoop dat ze van muziek houdt.  

maandag 11 april 2016

Mijn kaart voor....

....Trees. Groen/geel was de opdracht. Ik heb hiervoor een geverfd lapje, een geverfd stukje Lutrador en een stukje behang genomen. De bloem is met een stencil opgebracht.

woensdag 6 april 2016

gekregen en verzonden.

Wat ben ik weer verwend met deze prachtige kaart van Tonia G., een ruil in de Fantastic Fabric-groep. Tonia heeft een enorm goed kleurgevoel, dat spreekt voor zich. Zelf moet ik nog aan de slag voor een groen/gele kaart, nog niet zo eenvoudig.....!

Voor de lappenruil, heb ik van de vorig geverfde lap, nog dit kunnen maken. Op zich niet slecht, maar ik had er meer van verwacht. Conny heeft dit toegestuurd gekregen....
...en Saskia zat in dezelfde flow. Een ander sjabloon en wat zilverkleur toegevoegd. Inmiddels zijn beide lappen op hun bestemming hoop ik.