woensdag 24 augustus 2016

dank zij het warme weer

Van de "nood" een deugd maken noemt men dat......het is te warm om buiten bezig te zijn. De kaartenvoorraad is al weer geslonken en wil ik de 3e september op de markt in Coevorden nog iets te verhandelen hebben, dan zal ik nog mijn best moeten doen.
 Op een ondergrond van scraps (op dunne fiberfil), overtrokken met organza in de kleur van de scraps. Gezigzagd en hier en daar wat vakjes organza los geknipt.Voor beide kaarten heb ik het zelfde stencil gebruikt en daarna de stiksels aangebracht.

woensdag 17 augustus 2016

soms lijkt het zo gemakkelijk.....

...en dan maak je er gelijk drie achter elkaar.
en een andere keer, kun je zitten denken en denken......
...en komt er niks uit je handen, omdat het hoofd gewoon niet wil..... Ik had nog een stukje geverfde zijde, wat ik met krimpfolie verwerkt had. De achtergronden zijn in één lap gemaakt met scraps. Wat versieringen erop en klaar....!

donderdag 11 augustus 2016

verjaardagskaarten in een quilt verwerkt

Zo heb ik wat verjaardagskaarten tot een quilt verwerkt. Ik heb gekozen voor een bloementuintje, zoals je ziet. 
Slechts één kaart heb ik stevig het mes in gezet, maar ook wel weer goed gebruikt.....Het geeft aan waarvoor ik de kaarten heb gekregen.....Happy Birthday.....! Het valt niet altijd mee om de kaarten los van hun achterkant te krijgen, sommigen ervan zijn dan ook totaal verwerkt, andere alleen de top, maar toch is het weer gelukt om er een geheel van te maken.